Jarkko Tervonen

Maastopyöräreittejä suunnitteilla Kempeleen alueelle

12.3.2017

Suunnitellut reitit Sarkkirannan alueelle

Kempeleen kunta keräsi vinkkejä maastoliikuntareitistöä varten kuntalaisilta viime vuonna ja hommat ovat edistyneet siihen malliin, että suunnitelmaluonnoksiin pyydetään kommentteja sekä ideoita. Reittejä suunnitellaan kahdelle alueelle. Linnakankaan - Marjasuon - Mourunkijärven - Köykkyrin väliselle alueelle sekä Sarkkirannan ja Leton väliselle alueelle. Näiden lisäksi Sarkkirantaan on suunniteltu lähiliikuntareitti maastopyöräilyä varten. Suunnitelmissa on myös yhdysreitit Oulun, Tyrnävän ja Limingan suuntaan.

Kuulostaa erittäin hyvältä ja toivottavasti nämä toteutuvat mahdollisimman pian. Sarkkirannassa asuvalle tämän tarkoittaisi sitä, ettei tarvitse aina ajella Köykkyriin asti maastopyörälenkille.