Jarkko Tervonen

Pyöräilyn aloittamista pakonedessä

22.3.2017

Kevät polku

Pari viimeistä viikkoa olen fillaroinut töihin tuon reilun 20 kilometrin siivun suuntaansa, kun auton remontointi on vähän venähtänyt. Aamulla matka taittuu nätisti, mutta iltapäivällä tahtoo energiapula sekä loska hidastaa vauhtia. Tosin nyt alkaa olemaan tiet jo aika hyvin puhdistettu kaikesta muusta paitsi hiekasta. Ainoa mikä tässä harmittaa on se, että hiihtämiselle ei tahdo jäädä aikaa. Ladut ovat vielä kohtalaisessa kunnossa, mutta metsässä alkaa lumi vähetä hyvää vauhtia.

Tässä talven aikana on alkanut ilmetä pientä välystä Canyonin takakiekossa. Kävin jo ostamassa laakereita valmiiksi avaamista varten. Cubella ei ole vielä asiaa pyöräteille.

Pyöräilystä ja hiihtämisestä vielä sen verran, että on mukava huomata, että Suomen Latukin on huomannut Kempeleen latujen käyttöä koskevan ohjeistuksen. Yllättäen kiivasta keskustelua tämä on aiheuttanut Kalevan kommenttipalstalla, mutta luultavammin näistä kommentoijista harvempi tuolla ladulla on käynyt. En ole vielä huomannut mitään ongelmaa siinä, että ladulla välillä kulkee muitakin kuin hiihtäjiä.