Jarkko Tervonen

Vauhtileikittelya Köykkyrissä

17.10.2017

Rex Domestique -ketjuöljyllä öljytyt ketjut

Päivä alkoi aurinkoisena ja tuuli oli pikkuhiljaa yön aikana laantunut. Tein etänä töitä ja ajattelin käydä lounastauolla heittämässä tämän treenin, koska aurinko paistoi pitkästä aikaa. Vuorossa oli siis tunnin verran rauhallista ajoa sekä lisäksi 3 nopeampaa kahdeksan minuutin vetoa.

Ajo lähti sujumaan mukavasti. Suuntasin pikku maastopätkiä myöten kohti Köykkyrin maastoa mistä löytyy polkuja ajettavaksi. Tietysti uudet polut viettelivät ja välillä tuntui sykkeetkin nousevan yli sallitun tason, mutta suurimman ajan pysyi kurissa. Välillä Haukkasuon pohjoislaidalla piti mielikuvaharjoitella polulla ajoa, kun polku hävisi alta. Hieman siinä kengätkin hörppäsi vettä.

Tunti oli osapuilleen täynnä, kun saavuin Tahkoseläntiellä Likatien risteykseen. Siitä sitten vähän nopeammin ajaen kohti Köykkyriä. Lisäksi pari vetoa Köykkyrin maastossa, missä kunnostettiin talvea varten latupohjia.

Mukavia nämä hidastempoisemmat lenkit tälläisellä ilmalla. Ei malta odottaa seuraavaa lenkkiä.