Jarkko Tervonen

Vaihteeksi työmatkapyöräilyä

31.10.2017

Eilisen Strava-reitti

Oli tarkoitus vähentää työmatkapyöräilyä ja keskittyä näihin parin tunnin lenkkeihin muutaman viikon ajan. Vaan enpä malttanut olla lähtemättä pyörällä töihin ja testata uusia talvikenkiä kahdeksan asteen pakkasessa. Säätiedotus lupasi pakkasta koko päiväksi, joten uskallauduin Cubella ja kesärenkailla liikenteeseen. Tuleepa testattua tämäkin.

Parikymmentä kilometriä meni reiluun 50 minuuttiin. Ihan kuin sulan maan aikaan. Kengät piti jalat lämpimänä koko matkan ajan molempiin suuntiin. Ainoastaan Yokon hiihtohanskat päästivät näpit turhan kylmäksi. Renkaatkin pitivät hyvin vaikka alla oli pieni nappulainen Continentalin Cyclocross Speed Clincher -kumi. Ainoastaan kerran meinasi eturengas lähteä alta.

Mukavaa oli polkea pitkästä aikaa töihin vaan taidan silti panostaa kunnon ilta- ja aamulenkkeihin.