Jarkko Tervonen

Viikon 3 treeniloki

24.1.2018

Oulunsalon hiekkamontut talvella

Vuoden toinen viikko jatkettiin hiihtäen, kun se nyt tahtoo toimia mukavasti. Koko viikko oli hakemista sopivan lenkin löytämiseksi. Taidan alkaa hiihtämään Sarkkiranta - Niittyranta - Letto - Sarkkiranta lenkin ja lisäksi vielä muutaman kierroksen Sarkkirannan urheilualuetta ympäri. Näin lenkille tulee helposti matkaa pari kymmentä kilometriä ja lisäksi lopussa voi helposti kiertää parin kilometrin lenkkiä niin monta kertaa kuin hyvältä tuntuu.

Viikon 2 treeniloki

15.1.2018

Oulunsalon hiekkamontut talvella

Ensimmäinen viikko meni remontoidessa ja tulevaa suunniteltaessa. Mitään kummempia uudenvuodenlupauksia en tehnyt. Ainoastaan yritän alkaa venyttelemään enemmän. Toinen viikko meni vähän niin kuin vanhasta muistista. Hiihtoa matalilla ja vielä matalimmilla sykkeillä. Yritän tässä jotain järkeä saada näihin treeneihin viimeistään ensi kuuhun mennessä.

Joulun viettoa maalla

28.12.2017

Korvenkylä

Tänä vuonna joulu osui viikonlopulle niin, että normaali viikonloppu jatkui parilla päivällä. Matkasimme jo torstai-iltana Nilsiän suuntaan tehden etätöitä perjantain. Lauantai kului tuttujen kanssa kuulumisia vaihtaessa ja illalla syötiin ensimmäinen joululounas kynttilän valossa lumimyrskyn katkoessa sähköt muutamaksi tunniksi.

Viikon 51 treeniloki

26.12.2017

Nilsiän Halssin hiihtostadion

Joulua edeltävä viikko on aiheuttanut pientä kiirettä. Muutamia kauppareissuja ja lisäksi aloin remontoimaan pintoja yhteen makuuhuoneeseen. Lisäksi viikonloppuna alkoi sukulointikierros. Kuitenkin kohtalaisen hyvät treenit tässä välissä ehti tekemään.

Viikon 50 treeniloki

19.12.2017

Strava Heat Map

Pakko se on myöntää, että loppuvuoden kiireet alkavat verottamaan. Osaltaan myös se, että taisin viime viikolla vähän turhan kovasti aloittaa treenaamisen flunssan jälkeen.

Viikon 49 treeniloki

12.12.2017

Strava Heat Map

Arkipäivät viime viikosta meni tehokkaasti flunssaa parannellessa. Perjantaina satoi sen verran lunta, että pääsi vajaaksi tunniksi työntelemään lumikolaa. Tämä riitti mainiosti perjantain harjoituksesksi.

Somedietin ensimmäinen repsahdus

8.12.2017

Maanjäristys Lumijoella 8.12.2017

Aloin vähän saarnaamaan harjoittamastani somedietistä eilisessä postauksessa, mutta ensimmäinen repsahdus tapahtui melkein samantien postauksen julkaisun jälkeen. Olen roikkunut kohta viikon löysässä hirressä flunssan kanssa. Periaatteessa tästä ei kovin haittaa ole ollut. Kurkkukipu, väsymys, nenenän valuminen. Kaikki nätisti eri aikaan vaikkakin keksittymiskyky on ollut poissa pitkään.

Somekanavien järjestely

7.12.2017

Rokua MTB 2017

Sosiaalisen median palvelut ovat menneet aivan sekaisin niistä hyvistä alkuajoista lähtien. Modernini sosiaalisen median käyttö on muuttunut aikojen saatosta ja samoin on muuttunut algoritmit, mitkä määrittelevät mitä media minulle tarjoilee.

Viikon 48 treeniloki

7.12.2017

Alakyläntie lumisateessa

Lunta ei tahdo vieläkään tulla taivaalta, joten polkupyörän selässä on taivallettu pääsääntöisesti pikkuteitä pitkin. Tietysti tämän takana on se, että tulee saada laatikoita Velovieweriin kerättyä ;-)

Viikon 47 treeniloki

27.11.2017

Onpa ollut kiirettä niin töissä kuin töiden ulkopuolella, joten päätin että nipistetäänpä näiden treenien kirjaamisesta aikaa niihin. Eli tässä viime viikon treenit, joita ei kertynyt kuin kahdeksisen tuntia.