Jarkko Tervonen

Viikon 49 treeniloki

12.12.2017

Strava Heat Map

Arkipäivät viime viikosta meni tehokkaasti flunssaa parannellessa. Perjantaina satoi sen verran lunta, että pääsi vajaaksi tunniksi työntelemään lumikolaa. Tämä riitti mainiosti perjantain harjoituksesksi.

Somedietin ensimmäinen repsahdus

8.12.2017

Maanjäristys Lumijoella 8.12.2017

Aloin vähän saarnaamaan harjoittamastani somedietistä eilisessä postauksessa, mutta ensimmäinen repsahdus tapahtui melkein samantien postauksen julkaisun jälkeen. Olen roikkunut kohta viikon löysässä hirressä flunssan kanssa. Periaatteessa tästä ei kovin haittaa ole ollut. Kurkkukipu, väsymys, nenenän valuminen. Kaikki nätisti eri aikaan vaikkakin keksittymiskyky on ollut poissa pitkään.

Somekanavien järjestely

7.12.2017

Rokua MTB 2017

Sosiaalisen median palvelut ovat menneet aivan sekaisin niistä hyvistä alkuajoista lähtien. Modernini sosiaalisen median käyttö on muuttunut aikojen saatosta ja samoin on muuttunut algoritmit, mitkä määrittelevät mitä media minulle tarjoilee.

Viikon 48 treeniloki

7.12.2017

Alakyläntie lumisateessa

Lunta ei tahdo vieläkään tulla taivaalta, joten polkupyörän selässä on taivallettu pääsääntöisesti pikkuteitä pitkin. Tietysti tämän takana on se, että tulee saada laatikoita Velovieweriin kerättyä ;-)

Viikon 47 treeniloki

27.11.2017

Onpa ollut kiirettä niin töissä kuin töiden ulkopuolella, joten päätin että nipistetäänpä näiden treenien kirjaamisesta aikaa niihin. Eli tässä viime viikon treenit, joita ei kertynyt kuin kahdeksisen tuntia.

Pikainen maastolenkki

15.11.2017

Sarkkirannan grindausta

Niinhän se meni, että lihakset olivat todella jumissa puiden kantamisesta tiistaina ja lenkkeily siirtyi keskiviikolle. Aamulla uintia 45 minuuttia ja illalla ehdin kotiin vasta kuuden aikaan. Auton öljyjen vaihto venähti ja ennen pyörälenkkiä piti vielä ihmetellä kaverin uusia pyörähankintoja.

Maastopyörä taas iskussa

14.11.2017

Sarkkirannan grindausta

Uusi viikko ja uudet kujeet. Sunnuntaina rihtasin Canyonin takakiekon ja kirrasin pinnat iskuun. Takanavassa on silti välystä, mutta se ei enää ajaessa lenua kuten ennen. Takarenkaan litkutus taas aiheutti omat haasteensa ja lähellä oli, että viikon aloituslenkki siirtyisi tiistaille vaan lopulta rengas alkoi pitämään ja matkaan päästiin.

Kalusto-ongelmia

10.11.2017

Selfie öissä

Ei ole kuntotreenauksen suhteen tämä viikko ollut mitenkään rapoinen. Maanantaina iltapakkaset yllättivät ja tekivät ajosta varovaista. Keskiviikkona ei uima-altaassa mahtunut oikein uimaan. Keskiviikkona maastopyörän takakiekko oli sen verran löysä, että lenkki jäi keksen. Kaiken kruunasi se, että nyt torstaina lenkin keskeytti rengasrikko litkutetusta sisärenkaasta huolimatta.

Pannut Haukiputaalla

6.11.2017

Uusi viikko ja uudet kujeet. Päivällä oli sen verran lämmintä, että ajattelin jotain mukavaa 60 kilometrin lenkkiä tälle päivälle maanteitä pitkin. Vielä kolmen neljän aikaan satoi kovasti vettä, mutta illaksi lupasi loppuvan.

Nopea lenkki ampumaradalle

2.11.2017

Kangastie valossa

Tuli hieman yllättävää iltaohjelmaa, mutta sain kuitenkin mahdutettua melkein puolitoista tuntia maastopyöräilyä. Eksyin vahingossa Köykkyrissä pyöriessäni Metsärinteen taaka lähtevälle Kangastielle. Aivan uusi löytö minulle.