USB-kiintolevyn tarkistus Mac OS X:ssä DriveDx-ohjelmalla

Kirjoitettu: 25.11.2015 09:29
Tagit:
osx,
drivedx,
usb,
kiintolevy,
mac,

Pistin tuossa pari viikkoa sitten myyntiin vanhoja tavaroita, joista osa on vielä myymättä. Joukossa oli myös muutama ulkoinen kiintolevy. Pitkään mietin mitä hintaa näistä voisi pyytää, koska OS X:n levytyökalu ei osannut lukea S.M.A.R.T. -tietoja ulkoisista kiintolevyistä. Pistin sitten niin halvalla nämä myyntiin, että ostajat saavat reilusti vastinetta rahoilleen vaikka ne sattuisivat hajoamaan. Kovin paljon näitä en ole koskaan käyttänyt.

Lue koko kirjoitus...

Verhoilun purkaminen jatkuu

Kirjoitettu: 17.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Perussunnuntai puuhailut Granadan parissa. Jatkettiin verhoilun purkamista poistamalla ovien pahvit ja purettiin koelaudan alaosa. Kaikki meni aika mallikkaasti. Ainoastaan yksi ruuvi ei suostunut aukeamaan ja jouduin näyttämään tälle dremeliä.

Lue koko kirjoitus...

Pressutalli auton suojaksi

Kirjoitettu: 15.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Sen verran auton sisään vuotaa vettä, että päätin käydä hakemassa Puuilosta pressutallin. Valinta osui 500 g / neliön pressusta tehtyyn 6m x 3m x 2,75m kokoiseen versioon. 490 euron hinta kirpaisi, mutta kyllähän siellä nyt pystyy kivasti remonttihommia tekemään.

Lue koko kirjoitus...

Varastontyhjennystä eli myynnissä tavaroita

Kirjoitettu: 12.11.2015 10:25
Tagit:
partner,
liftmaster,
upo,
power craft,
ykibox,
tunturi,
yamaha,
sony,
lacie,
logitech,
d-link,
zyxel,
telewell,
cisco,

Mitä enemmän tilaa varastointitilaa käytettävissä sitä helpommin turhaa tavaraa kertyy nurkkiin. Olen jo myynyt kiitettävästi viikon aikana näitä turhia tuotteita, mutta vielä on myytävänä. Tässä lista vielä myynnissä olevista tavaroista sekä linkit Tori.fi-palveluun.

Lue koko kirjoitus...

Verhoilun purkamista

Kirjoitettu: 11.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Viikonloput mennyt taas reissussa, mutta sunnuntaina ehdittiin hieman purkamaan verhoiluja. Kyllähän tätä pimeällä pystyy tekemään, kunhan valaistus on kunnossa mutta huomattavasti helpompaa päivän valolla. Tai sitten pitäisi vaan ostaa enemmän valoja.

Lue koko kirjoitus...