Ford Focus MK1 tuulilasinpyyhkijänkorjaus

Kirjoitettu: 07.12.2015 11:31
Tagit:
ford,
focus,
tuulilasinpyyhkijät,

Pari tapausta tiedän, missä Ford Focus MK1 eli vuosimallit 1999-2003 tuulilasinpyyhkijät lopettavat toimimisen. Aluksi minullekin tuli mieleen tuulilasinpyyhkijöiden moottorin hajoaminen tai joku sähkövika, koska pyyhkijöiden päälle laittamisen jälkeen ei mitään ääntä kuulunut.

Lue koko kirjoitus...

Pohjapanssari ehostuksen kohteena

Kirjoitettu: 26.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Öljynvaihdon yhteydessä irroitettua pohjapanssari, jota en ole laittanut paikoilleen vaan se on nojaillut tallin seinään pari viikkoa. Ajattelin, että sama kai se on jo tässä vaiheessa suojata maalaamalla, ettei ainakaan enempää ruostu.

Lue koko kirjoitus...

USB-kiintolevyn tarkistus Mac OS X:ssä DriveDx-ohjelmalla

Kirjoitettu: 25.11.2015 09:29
Tagit:
osx,
drivedx,
usb,
kiintolevy,
mac,

Pistin tuossa pari viikkoa sitten myyntiin vanhoja tavaroita, joista osa on vielä myymättä. Joukossa oli myös muutama ulkoinen kiintolevy. Pitkään mietin mitä hintaa näistä voisi pyytää, koska OS X:n levytyökalu ei osannut lukea S.M.A.R.T. -tietoja ulkoisista kiintolevyistä. Pistin sitten niin halvalla nämä myyntiin, että ostajat saavat reilusti vastinetta rahoilleen vaikka ne sattuisivat hajoamaan. Kovin paljon näitä en ole koskaan käyttänyt.

Lue koko kirjoitus...

Verhoilun purkaminen jatkuu

Kirjoitettu: 17.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Perussunnuntai puuhailut Granadan parissa. Jatkettiin verhoilun purkamista poistamalla ovien pahvit ja purettiin koelaudan alaosa. Kaikki meni aika mallikkaasti. Ainoastaan yksi ruuvi ei suostunut aukeamaan ja jouduin näyttämään tälle dremeliä.

Lue koko kirjoitus...

Pressutalli auton suojaksi

Kirjoitettu: 15.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Sen verran auton sisään vuotaa vettä, että päätin käydä hakemassa Puuilosta pressutallin. Valinta osui 500 g / neliön pressusta tehtyyn 6m x 3m x 2,75m kokoiseen versioon. 490 euron hinta kirpaisi, mutta kyllähän siellä nyt pystyy kivasti remonttihommia tekemään.

Lue koko kirjoitus...