Varastontyhjennystä eli myynnissä tavaroita

Kirjoitettu: 12.11.2015 10:25
Tagit:
partner,
liftmaster,
upo,
power craft,
ykibox,
tunturi,
yamaha,
sony,
lacie,
logitech,
d-link,
zyxel,
telewell,
cisco,

Mitä enemmän tilaa varastointitilaa käytettävissä sitä helpommin turhaa tavaraa kertyy nurkkiin. Olen jo myynyt kiitettävästi viikon aikana näitä turhia tuotteita, mutta vielä on myytävänä. Tässä lista vielä myynnissä olevista tavaroista sekä linkit Tori.fi-palveluun.

Lue koko kirjoitus...

Verhoilun purkamista

Kirjoitettu: 11.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Viikonloput mennyt taas reissussa, mutta sunnuntaina ehdittiin hieman purkamaan verhoiluja. Kyllähän tätä pimeällä pystyy tekemään, kunhan valaistus on kunnossa mutta huomattavasti helpompaa päivän valolla. Tai sitten pitäisi vaan ostaa enemmän valoja.

Lue koko kirjoitus...

Pari aihetta jaettu omaksi blogiksi

Kirjoitettu: 11.11.2015 13:46
Tagit:
martimoaapa,
blogi,
kirjoitus,
autiotupa,
musiikkikanava,
ford granada,

Päätin jakaa muutaman aihealueen omaksi blogiksi. Oikeastaan tähän ei ole muuta syytä kuin tehdä näiden aiheiden seuraamisen helpommaksi.

Lue koko kirjoitus...

Suosikit (Favourites) hävinneet OS X:n Finderistä

Kirjoitettu: 02.11.2015 13:28
Tagit:
os x,
el capitan,
finder,

Pari viikkoa sitten päivitin OS X:n El Capitan -versioon. Ainakin vuoden 2011 puolivälin MacMini hidastui niin paljon Yosomitestä El Capitaniin päivittäessä, että jouduin tekemään asennuksen puhtaalta pöydältä. Tämän jälkeen on tullut vähän väliä pieniä outouksia vastaan.

Lue koko kirjoitus...

Jäähdytysjärjestelmän puhdistus

Kirjoitettu: 01.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Tässä on mennyt arki-illat niputtaessa autotallissa levällään olevaa vuoden 1988 Yamaha DT 125R -kevaria. Pitää saada tuo entisöintiprojekti valmiiksi ennen Granadan osien levittämistä tallin lattialle.

Lue koko kirjoitus...