Pressutalli auton suojaksi

Kirjoitettu: 15.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Sen verran auton sisään vuotaa vettä, että päätin käydä hakemassa Puuilosta pressutallin. Valinta osui 500 g / neliön pressusta tehtyyn 6m x 3m x 2,75m kokoiseen versioon. 490 euron hinta kirpaisi, mutta kyllähän siellä nyt pystyy kivasti remonttihommia tekemään.

Lue koko kirjoitus...

Varastontyhjennystä eli myynnissä tavaroita

Kirjoitettu: 12.11.2015 10:25
Tagit:
partner,
liftmaster,
upo,
power craft,
ykibox,
tunturi,
yamaha,
sony,
lacie,
logitech,
d-link,
zyxel,
telewell,
cisco,

Mitä enemmän tilaa varastointitilaa käytettävissä sitä helpommin turhaa tavaraa kertyy nurkkiin. Olen jo myynyt kiitettävästi viikon aikana näitä turhia tuotteita, mutta vielä on myytävänä. Tässä lista vielä myynnissä olevista tavaroista sekä linkit Tori.fi-palveluun.

Lue koko kirjoitus...

Verhoilun purkamista

Kirjoitettu: 11.11.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Viikonloput mennyt taas reissussa, mutta sunnuntaina ehdittiin hieman purkamaan verhoiluja. Kyllähän tätä pimeällä pystyy tekemään, kunhan valaistus on kunnossa mutta huomattavasti helpompaa päivän valolla. Tai sitten pitäisi vaan ostaa enemmän valoja.

Lue koko kirjoitus...

Pari aihetta jaettu omaksi blogiksi

Kirjoitettu: 11.11.2015 13:46
Tagit:
martimoaapa,
blogi,
kirjoitus,
autiotupa,
musiikkikanava,
ford granada,

Päätin jakaa muutaman aihealueen omaksi blogiksi. Oikeastaan tähän ei ole muuta syytä kuin tehdä näiden aiheiden seuraamisen helpommaksi.

Lue koko kirjoitus...

Suosikit (Favourites) hävinneet OS X:n Finderistä

Kirjoitettu: 02.11.2015 13:28
Tagit:
os x,
el capitan,
finder,

Pari viikkoa sitten päivitin OS X:n El Capitan -versioon. Ainakin vuoden 2011 puolivälin MacMini hidastui niin paljon Yosomitestä El Capitaniin päivittäessä, että jouduin tekemään asennuksen puhtaalta pöydältä. Tämän jälkeen on tullut vähän väliä pieniä outouksia vastaan.

Lue koko kirjoitus...