Ostoksen ihmettelyä päivänvalossa

Kirjoitettu: 17.10.2015 21:16
Tagit:
ford,
granada,
pelti,
ruoste,

Ostos on pihassa ja aurinko paistaa. Nyt on hyvä ilma tarkistella mitä on tullut ostettua. Päällisin puolin pelleistä löytyy pari reikää, mihin ruoste on alkanut pesiytymään.

Lue koko kirjoitus...

Hetken mielijohde

Kirjoitettu: 16.10.2015 21:16
Tagit:
ford,
granada,

Pari päivää sitten kaveri linkkasi lähellä myynnissä olevasta Ford Granadasta, koska tiesi minun etsineen Ford Taunusta jo tovin. Eilen päätettiin lähteä katsomaan autoa. Hetken aikaa mietin ja ajattelin, että sama hakea varalta tarrat konttorilta, koska myyjä ei pitänyt vallan mahdottomana ajatusta, että auton pystyisi ajamaan pois.

Lue koko kirjoitus...

Metsässä samoilua ja kalastamista Kainuussa

Kirjoitettu: 17.09.2015 00:01
Tagit:
kalastus,
telttailu,
oulujoki,
multilahti,
hepoköngäs,

Viime viikonloppu meni vaihteeksi maalla Vaalan suunnalla. Lauantai iltana käytiin tarkastamassa vanhat kalapaikat Oulujoen rannalla, missä ei ole tullut käytyä kymmeneen vuoteen. Alkuperäinen suunnitelma oli käydä narraamassa ahvenia mato-ongella Kurenkosken rannalla, mutta koska joen pinta oli niin korkealla ja sen rannan puskat niin tiheitä, paikaksi valikoitui Multipakan uimarannan kaislikko Multilahdella.

Lue koko kirjoitus...

Apple-näppäimistön puhdistaminen

Kirjoitettu: 28.08.2015 12:53
Tagit:
apple,
näppäimistö,
puhdistus,

Sattuipa sitten niin, että mehulasi kaatui Apple-näppäimistöni päälle. Osa näppäimistä lopetti toimimisen heti. Mietin, että näppäimistön taru oli nyt tässä. Päätin kuitenkin testata poistaisiko jarrujenpuhdistusaine ongelmat ja mehut näppäimistöstä. Yleensä näiden purkkien ohjeteksteissä varoitetaan käyttämästä ainetta muovi- ja kumiosien puhdistamiseen.

Lue koko kirjoitus...

Avid Elixir 1 -levyjarru jumissa

Kirjoitettu: 25.08.2015 14:03
Tagit:
sram,
avid,
elixir,
jarru,
levyjarru,

Kävipä niin, että pari vuotta sitten ostetusta loistavasti toimineesta Canyon Yellowstone AL 6.9 -maastopyörästä alkoi takalevy laahaamaan. Tässä Canyonissa on SRAM Avid Elixir 1 -levyjarru, jota yritettiin ensihätään keskittää, mutta tästä ei apua ollut. Lopulta jarru jumi täysin.

Lue koko kirjoitus...