Öljyn ja jäähdytysnesteiden vaihto

Kirjoitettu: 27.10.2015 20:16
Tagit:
ford,
granada,

Talvi se vaan tekee tuloaan ja pitää ehtiä vaihtamaan nesteet ennen ensimmäisiä kunnon pakkasia. Autohan tulee seisomaan ainakin ensimmäisen talven mitä ilmeisemmin pihalla. Ensimmäinen kurkistus auton alle on aika karua katseltavaa, mutta näyttää siellä muutakin kuin ruostetta olevan.

Lue koko kirjoitus...

Aamukahvilla Martimojärvellä

Kirjoitettu: 26.10.2015 23:01
Tagit:
martimoaapa,
retkeily,

Kävimme viime viikonloppuna Kemissä ja sääennusteet lupasivat kirkasta päivää lauantaiksi, joten ei ollut mitään syytä jättää käymättä Martimoaavalla. Ajatuksena oli ehtiä Martimoaavalle auringonnousun aikaan ja käydä katsastamassa Martimojärven Valkaman laavu. Emme ole käyneet kuin kerran hiihtäen siellä.

Lue koko kirjoitus...

Ostoksen ihmettelyä päivänvalossa

Kirjoitettu: 17.10.2015 21:16
Tagit:
ford,
granada,
pelti,
ruoste,

Ostos on pihassa ja aurinko paistaa. Nyt on hyvä ilma tarkistella mitä on tullut ostettua. Päällisin puolin pelleistä löytyy pari reikää, mihin ruoste on alkanut pesiytymään.

Lue koko kirjoitus...

Hetken mielijohde

Kirjoitettu: 16.10.2015 21:16
Tagit:
ford,
granada,

Pari päivää sitten kaveri linkkasi lähellä myynnissä olevasta Ford Granadasta, koska tiesi minun etsineen Ford Taunusta jo tovin. Eilen päätettiin lähteä katsomaan autoa. Hetken aikaa mietin ja ajattelin, että sama hakea varalta tarrat konttorilta, koska myyjä ei pitänyt vallan mahdottomana ajatusta, että auton pystyisi ajamaan pois.

Lue koko kirjoitus...

Metsässä samoilua ja kalastamista Kainuussa

Kirjoitettu: 17.09.2015 00:01
Tagit:
kalastus,
telttailu,
oulujoki,
multilahti,
hepoköngäs,

Viime viikonloppu meni vaihteeksi maalla Vaalan suunnalla. Lauantai iltana käytiin tarkastamassa vanhat kalapaikat Oulujoen rannalla, missä ei ole tullut käytyä kymmeneen vuoteen. Alkuperäinen suunnitelma oli käydä narraamassa ahvenia mato-ongella Kurenkosken rannalla, mutta koska joen pinta oli niin korkealla ja sen rannan puskat niin tiheitä, paikaksi valikoitui Multipakan uimarannan kaislikko Multilahdella.

Lue koko kirjoitus...