iPhone push-ilmoitusongelmat

Kirjoitettu: 02.11.2014 10:12
Tagit:
iphone,
itunes,
ios,
yosomite,

Käytössä oleva iPhone 4 alkoi valittamaan, että puhelin pitäisi yhdistää iTunesiin, jotta ilmoituksia voitaisiin esittää. Puhelimessa on iOS:n uusin versio (7.1.2) tälle puhelimelle. Lähes jokaista ohjelmaa käynnistettäessä ruutuun tuli ilmoitus “Käytä push-ilmoituksia yhdistämällä iTunesiin”.

Lue koko kirjoitus...

Node.js asennus Debianiin

Kirjoitettu: 30.10.2014 21:27
Tagit:
debian,
node.js,
nodejs,

Harrasteprojektia varten piti alkaa muistelemaan, että miten se Node.js helpoiten asentuu Debian-purkkiin. Levyn kulmalta löytyi tekstitiedosto, johon olin merkkaillut seuraavanlaisen ohjeen.

Lue koko kirjoitus...

Helmikuinen hiihtoretki Martimoaavalla

Kirjoitettu: 26.03.2014 23:01
Tagit:
martimoaapa,
hiihto,
retkeily,

Kirjoittelin tuonne Martimoaapa.comin puolelle helmikuisesta hiihtoretkestämme Martimoaavalla. Hiihdimme reitin Kivalon P-paikan laavu - Koivuselän autiotupa - Saunasaaren autiotupa - Kivalon P-paikan laavu. Retkellä olimme yötä Saunasaaressa, mikä onkin mukavan pieni autiotupa näin talvimajoittumiseen. Kannattaa käydä lukemassa tarina retkestä tuolta Martimoaapa.comin puolelta.

Lue koko kirjoitus...

Ford Focus ja etuvakaajan yhdystankojen vaihto

Kirjoitettu: 18.03.2014 23:19
Tagit:
ford focus,
etuvakaaja,
yhdystanko,
koiranluu,
vaihto,

Pari viikkoa sitten Ford Focus sai taakse uudet takaiskunvaimentimet. Seuraavaksi vuorossa oli etupäähän etuvaakaan yhdystankojen eli koiranluiden vaihto. Vasen yhdystanko oli väljä, mutta päätin vaihtaa samalla tangot molemmille puolille. Tämä on ammattilaiselle vajaan parin tunnin homma ja siltä se aluksi tuntuikin. Vaihtohan on todella helppoa, jos vain ruostuneet mutterit, joita on kaksi kappaletta per tanko, aukeavat helposti.

Lue koko kirjoitus...

Hävinneet Launchpad ikonit takaisin

Kirjoitettu: 13.03.2014 22:11
Tagit:
os x,
launchpad,
dock,
ikonit,
mavericks,

Jonkun aikaa ihmetellyt minne kaikki ikonit ovat hävinneet OS X:n Launchpad:lta. Ratkaisu löytyi Applen Support -keskustelualueelta. Eli ~/Library/Application Support/Dock hakemistosta pitää poistaa kaikki *.db -tiedostot ja tämän jälkeen käynnistää uudelleen Dock. Eli se tapahtuu Terminaalin kautta kirjoittamalla seuraavat kaksi komentoa:

Lue koko kirjoitus...