Ensimmäinen patikointiretki Martimoaavalle

Kirjoitettu: 04.01.2014 08:00
Tagit:
retkeily,
martimoaapa,
martimoaapa.com,

Muistelin tuossa eilen valokuva-albumin kautta ensimmäistä patikointiretkeämme Martimoaavalle ja kirjoittelin siitä ensimmäisen osan meidän Martimoaapa.com -sivustolle. Täytyyhän se myöntää, että se oli TOP3-retkistä monessa mielessä. Sää oli loistava valokuvaamiseen tarjoten retken aikana erilaista valoa. Keli oli kuiva ja sopivan viileä. Tämän jälkeen olemme tehneet puolen kymmentä retkeä alueelle ja tullaan tekemään jatkossakin.

Lue koko kirjoitus...

Valokuvatorstai #300: Sanat

Kirjoitettu: 29.10.2013 23:07
Tagit:
valokuvaus,
graffitti,
valokuvatorstai,
sanat,

Nostaakseni valokuvausmotivaatiota päätin alkuvuodesta ottaa joka päivä yhden kuvan. Alkuun se olikin mukavaa, kunnes touhusta tuli liian rutiininomaista. Kuvien laatu heikkeni jo aiheiltaan niin paljon, että päätin lopettaa koko touhun. Yksi kuva viikossa tuntuu paremmalta ajatukselta ja ajattelin kokeilla kuvaamista muutaman kuukauden ajan Valokuvatorstai haasteiden merkeissä.

Lue koko kirjoitus...

Syksyn ensimmäiset revontulet kuvattu

Kirjoitettu: 03.10.2013 14:16
Tagit:
revontulet,
valokuvaus,
taivas,

Eilen illalla katselin Docventuresin jälkiliukkaita Exit Through the Gift Shopin tiimoilta televesiosta ja surffailin samalla läppärillä, kun sähköpostiin kilahti Ilmatieteenlaitoksen Revontulihälyttimen viesti siitä, että revontulet luultavasti näkyisi taivaalla. Taivaalle tähyilijän onneksi Kempeleen kunta säästää katujen valaistuksessa, joten ohuempikin revontuliharso on mahdollista havaita helposti omalta pihalta. Niinpä eilenkin ohut harso näkyi heti ulos mennessä ja leimuamisen huomasi heti, kun silmä tottui pimeään. Parin kymmenen minuutin räpsimisen jälkeen koneella kuvista sai yllä olevan näköisiä kaivettua ulos vähän säätelemällä valoisuutta ja värejä.

Lue koko kirjoitus...

Kokemuksia Google Play Music -palvelusta

Kirjoitettu: 01.10.2013 22:24
Tagit:
musiikki,
google,
play,
music,
spotify,

Google Play Music on musiikkipalvelu, jonka Google avasi aika yllättäen tänään Suomessa. En mitään ennakkovaroitusta julkaisusta minkään median kautta ole huomannut vaikka mielenkiinnolla tätä olen odottanut. En kuitenkaan niin paljon, että seitsemän proxyn kautta olisin kiertänyt jenkkiversioon :-)

Lue koko kirjoitus...

Frisbeegolf-radoista vuorossa Siilinjärvi ja Lapinlahti

Kirjoitettu: 30.09.2013 23:52
Tagit:
siilinjärvi,
nerkoo,
frisbeegolf,
ahmo,
lapinlahti,
dgp,
discgolfpark,

Kadoksissa ollut frisbeegolf-innostus löytyi pari viikkoa sitten, kun kävin pelaamassa RR Seriesin Limingan osakilpailun. Se oli neljäs kerta, kun radalla tälle kesälle olin itseni jaksanut raahata. Täytyy sanoa, että on oma taso laskenut kovasti ja vielä enemmän muiden taso noussut sitten viime kisojen.

Lue koko kirjoitus...