Frisbeegolf-radoista vuorossa Siilinjärvi ja Lapinlahti

Kirjoitettu: 30.09.2013 23:52
Tagit:
siilinjärvi,
nerkoo,
frisbeegolf,
ahmo,
lapinlahti,
dgp,
discgolfpark,

Kadoksissa ollut frisbeegolf-innostus löytyi pari viikkoa sitten, kun kävin pelaamassa RR Seriesin Limingan osakilpailun. Se oli neljäs kerta, kun radalla tälle kesälle olin itseni jaksanut raahata. Täytyy sanoa, että on oma taso laskenut kovasti ja vielä enemmän muiden taso noussut sitten viime kisojen.

Lue koko kirjoitus...

Pesäpalloa katselemassa

Kirjoitettu: 21.07.2013 20:45
Tagit:
kempele,
kiri,
helsinki,
roihu,
pesäpallo,
superpesis,

Käytiin hetken mielijohteesta katsomassa Kempeleen Kirin ja Helsingin Roihun välinen naisten superpesismatsi. Ennen sopupelikohua tuli seurattua paljon telkkarista pesäpalloa. Paikan päällä en ole kuitenkaan käynyt aiemmin katsomassa muita kuin yhden Oulun Lipon miesten kauden avauksen.

Lue koko kirjoitus...

Maanmittauslaitoksen peruskartat Garmin BaseCampiin

Kirjoitettu: 26.06.2013 09:00
Tagit:
basecamp,
garmin,
kartta,
maanmittauslaitos,
peruskartta,

Satuin jonkun tuoreemman blogipostauksen kautta Nekki plus nakki on kokki -blogiin, missä neuvottiin miten Android-puhelimien Oruxmaps-sovellukseen saa lisättyä Maanmittauslaitoksen karttamateriaalista luodun Garmin-yhteensopivan karttaimagen (linkki). Ensimmäinen toive oli, että löytäisin iPhoneen samanlaisen sovelluksen, mutten löytänyt. Samat kartat saa kuitenkin käyttämääni Garmin BaseCamp -sovellukseen OS X:lle.

Lue koko kirjoitus...

MacBook Airin tuuletin päällä koko ajan

Kirjoitettu: 25.06.2013 20:06
Tagit:
macbook,
air,
tuuletin,
ongelma,
smc,
system management controller,

Käytössäni on loppuvuonna 2010 julkaistu MacBook Air, joka on toiminut moitteettomasti kunnes parin viimeisen kuukauden aikana koneen tuuletin on alkanut huutamaan pienestäkin kuormasta. Päällä ei ollut kuin selain (ilman Flash Playeriä), sähköpostiohjelma, Tweetbot sekä Textmaten muutama editori-ikkuna auki. iStat Pro -ohjelma ilmoitti, että lämmöt pyörivät maltillisessa 50-60 asteessa, mutta MacBookin tuuletin huusi silti päälle 5000 kierrosta minuutissa.

Lue koko kirjoitus...

Viikko kuvina 2013-15

Kirjoitettu: 14.04.2013 17:44
Tagit:
vinyylilevyt,
pannukakku,
maastopyörä,
orava,
haaparanta,

Toissa viikko jäi iloisesti kuvaamatta. Siihen olisi kyllä riittänyt kuva tietokoneesta työpaikalla tai kotona jokaiselta päivältä. Ei tämäkään viikko kovin siitä poikennut, mutta tässä nyt muutama kuva.

Lue koko kirjoitus...