Viikko kuvina 2013-08

Kirjoitettu: 24.02.2013 23:05
Tagit:
vinyylilevy,
splatweb.net,
macbook air,
vesa-matti loiri,
mcdonalds,
cd-levyt,

Viikko meni enemmän tai vähemmän dataillessa joka päivä. Seuraavalla viikolla pitää mennä ulos ottamaan kaikki kuvat. Ainakin pientä reissua olisi tiedossa, mistä tulee kuvia.

Lue koko kirjoitus...

Viikko kuvina 2013-07

Kirjoitettu: 17.02.2013 15:06
Tagit:
raspberry pi,
matopeli,
hill climb racing,
clash of clans,
arduino,
vinyylilevy,

Tulipa tästä viikosta älytön nörtteilyviikko. Kotona koneiden ja muiden laitteiden parissa on tullut vietettyä aikaa enemmän kuin koko alkuvuonna yhteensä. Kuntoilua tuli kasaan kuitenkin varmasti vajaa kymmenen tuntia vaikka ne jakautui vain kahdelle päivälle.

Lue koko kirjoitus...

Hiihtoretki Martimoaavalla

Kirjoitettu: 10.02.2013 23:01
Tagit:
martimoaapa,
hiihtoretki,

Viime viikonloppuna kävimme tekemässä parin päivän hiihtoretki Martimoaavalla. Tästä soidensuojelualueesta on tullut yksi lempialueista ja sinne olen tehnyt vajaa kymmenen retkeä. Tällä kertaa tarkoitus oli käydä katsastamassa Martimo-ojan niittytupa, joka on ainoa taukopaikoista, joilla en ole käynyt. Paikalla on ollut niittysauna 1800-luvun lopulta alkaen, kunnes se paloi vuonna 1998. Uusi tupa on rakennettu vuonna 2002. Martimo-ojan niittytuvalle kulkeminen kesällä on hankalaa, joten näin talvella hiihtäen oli helppo käydä katsomassa millainen tupa sieltä löytyy.

Lue koko kirjoitus...

Viikko kuvina 2013-06

Kirjoitettu: 10.02.2013 19:36
Tagit:
retkeily,
vinyylisoitin,
koodaus,
hiihtovaellus,
lautapeli,
vhs,

Kuudes viikko kuvina. Kaikkea tapahtuu, mutta älytön työ on löytää niistä jotain kuvattavaa tai pitää edes jonkinlaista tasoa yllä. Tässä kuitenkin tämän viikon satoa.

Lue koko kirjoitus...

Pilvikokeilut jatkuu nyt Upcloudin kanssa

Kirjoitettu: 07.02.2013 21:09
Tagit:
upcloud,
virtuaalipalvelin,
linode,
amazon,

Virtuaalipalvelimien tarjoajia on tullut testailtua näiden harrastesivujen kanssa aika monta. Parhaita palveluntarjoajia ovat olleet Linode sekä Amazon. Amazon on tietysti ominaisuuksiltaan laajin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käyttää vain muutamia ominaisuuksia, käyttöliittymä on hieman sekava ja joutuu pomppimaan paikasta toiseen paljon. Linode onkin ollut tässä mielessä paras harrastelukäyttöön.

Lue koko kirjoitus...