Jarkko Tervonen

Viikko kuvina 2013-02

13.01.2013 21:14
trangia kukka kuulokkeet sanomalehti lohiburgeri

Vielä vuoden toisella viikolla muistin ottaa kuvia joka päivä. Harvinaisen vaikeaa keksiä normaaleissa oloissa kuvattavaa. Lisäksi suurin osa kuvista on otettu kännykällä vaikka melkein joka päivä oli järkkärikin mukana.

Lue koko kirjoitus...

Viikko kuvina 2013-01

06.01.2013 22:41
retkeily luontokeskus poroerottelu siivoton juttu keinovalopilari

Ajattelin, että tämän vuoden ajan pyrin ottamaan yhden kuvan joka päivä tai joku apuri ottaa minusta kuvan. Samalla ajattelin, että niputan viikon kuvat sunnuntaisin tähän blogin sivuille. Tässä ensimmäisen viikon satoa.

Lue koko kirjoitus...

Elämänhallintaa iPhonen avulla

31.12.2012 09:14
heiaheia things elämän hallinta weightbot pennies ihome

Uusivuosi on käsillä ja aika tehdä lupauksia ja ryhtiliikkeitä elämään. Minulla ei ole ollut tapana tehdä uudenvuoden lupauksia, mutta tässä muutama mobiilisovellus, joista minulle on ollut apua, kun mopo meinaa lähteä käsistä tai pikemminkin joiden avulla pidän mopon hallinnassa.

Lue koko kirjoitus...

Moccamasterin oudot käyttöohjeet

27.12.2012 00:35
moccamaster käyttöohje joulu kahvinkeitin

Joulun viettäminen tältä vuodelta alkaa olemaan ohi ja seuraava etappi olisi uudenvuoden vastaanottaminen. Nilsiän seuduilta on saavuttu kotikulmille Kemiin. Yllättäen osoitteenmuutosilmoitus ei ole vieläkään saavuttanut joulupukkia ja minulle osoitettuja paketteja on vieläkin jaettu vanhaan kotiosoitteeseeni vanhempien luokse.

Lue koko kirjoitus...

iPhonen työkalusovellukset

19.11.2012 23:52
iphone app hyötyohjelmat työkalut chrome 1password issh navigon things prowl growl flowdock

Tässäpä lista käyttämistäni iPhonen työkalusovelluksista. Suurimman osan näistä olen löytänyt vuosia sitten enkä ole jaksanut korvaavia oikein etsiä. Muutenkin tuntuu, että iOS-softien hinnat ovat lähteneet nousuun siinä määrin etten uusia ihan helposti testiin ota. Jos löytyy parempia niin saa vinkata.

Lue koko kirjoitus...