Päiväretki Hiidenportin kansallispuistossa

Kirjoitettu: 25.09.2012 00:01
Tagit:
hiidenportti,
päiväretki,

Parin viime vuoden aikana on tullut käytyä yllättävän monta kertaa Sotkamossa. Kainuun vaaramaisemat ovat vierailemisen arvoisia. Lauantaina kävimme heittämässä vajaan seitsemän kilometrin lenkin Vuokatin laelta Ketunmäen kodalle ja takaisin latu-uraapitkin. Sää oli märkä ja aika kolea eikä tehnyt oikein mieli edes kameralle etsiä kohteita. Totta puhuen reitit menivät niin vitikossa, ettei sieltä paljon maisemia näkynyt.

Lue koko kirjoitus...

SIM-kortista MicroSIM-kortti

Kirjoitettu: 19.09.2012 20:29
Tagit:
iphone,
sim,
microsim,
leikkaus,

Tämähän on jo vanha juttu aiemman blogin ajoilta. Koska tähän on linkattu niin paljon niin pakko kai se on tehdä uusi, jottei vierailijat tänne turhaan tulisi :-) Alla siis ohje miten SIM-kortista leikkaamalla tulee MicroSIM-kortti.

Lue koko kirjoitus...

Kippt linkkien hallintaan ja jakamiseen

Kirjoitettu: 14.09.2012 01:04
Tagit:
kirjanmerkki,
linkki,
kippt,
clippt,

En ole oikein koskaan oppinut tallentamaan kiinnostavia linkkejä muualle kuin sekalaisiin tekstitiedostoihin. Selaimen kirjanmerkit otin käyttöön oikeastaan vasta, kun vaihdoin selaimen Chromeen. Chromen hyvä puoli on se, että kirjanmerkit on helppo synkronoida eri koneiden selaimien välillä Google-tiliä käyttämällä.

Lue koko kirjoitus...

Above - #socialmedia

Kirjoitettu: 12.09.2012 12:37
Tagit:
video,
above,
street art,

Ympäri maailmaa reissaava ja katutaidetta tuottava Above kuvasi timelapse-videon Kööpenhaminassa. Aiheena kritiikki sosiaalista mediaa vastaan. Asiaa pieni pilke silmäkulmassa.

Lue koko kirjoitus...

Kyllä maalla on mukavaa

Kirjoitettu: 29.08.2012 09:22
Tagit:
maaseutu,
kesäloma,
ajatus,

Vuoden toinen kesäloma hyvässä vauhdissa ja taas muutama päivä takana maaseudulla. Tällä kertaa täällä Nilsiän suunnalla. On se vaan mukava rauhoittua ja nautiskella luonnon rauhasta. Rauhoittumista ei edes häiritse, että joutui muutaman tunnin heti aamusta leipätöiden pariin :-)

Lue koko kirjoitus...