Monospace-fontit Sparrow-sähköpostiohjelmaan

Kirjoitettu: 03.10.2012 20:38
Tagit:
sparrow,
sähköposti,
ohjelma,
osx,

Sparrow-sähköpostiohjelma on vanha tuttu ja testattu viime talvena ilmaisella kokeiluversiolla. Ainoa puute oli se, että fontteja ohjelmasta ei voi säätää mieleisekseen. Luultavasti en pysty tottumaan koskaan muihin kuin monospace-fontteihin posteja kirjoittaessa.

Lue koko kirjoitus...

Uusi Myspace tulossa

Kirjoitettu: 27.09.2012 07:52
Tagit:
facebook,
myspace,

Myspace kilpaili vielä jokunen vuosi sitten Facebookin kanssa käyttäjämääristä. Nyt Facebook on mennyt Myspacesta reilusti ohi käyttäjämäärissä. Ja pitkään näytti, että Myspace kuihtuu pois. Uudet omistajat ovat olleet nyt vuoden verran talossa ja näyttää siltä, että palvelun kehittämiseen on tehty lujasti hommia. Myspace julkaisi esittelyvideon tulevasta faceliftistä. Näyttää kovasti, että uudistus ei ole pelkkä kasvojen kohotus. Vakuuttava video.

Lue koko kirjoitus...

Karttaselain tuo kaikki Suomen kartat taskuun

Kirjoitettu: 26.09.2012 09:00
Tagit:
karttaselain,
peruskartta,
kartta,

Viikonloppuna kuulin sovelluksesta, mistä olen vain haaveillut. Olen halunut Retkikartta.fi-palvelusta puhelimeen helppokäyttöisenä sovelluksena. Retkikartasta löytyy maastokartat sekä erilaisia kohteita ja retkeilyreittejä. Retkikartta.fi-palvelu päivittyi syyskuun alussa, mutta edelleenkään sen käyttäminen kännykällä tai tableteilla ei ole mielekästä.

Lue koko kirjoitus...

Päiväretki Hiidenportin kansallispuistossa

Kirjoitettu: 25.09.2012 00:01
Tagit:
hiidenportti,
päiväretki,

Parin viime vuoden aikana on tullut käytyä yllättävän monta kertaa Sotkamossa. Kainuun vaaramaisemat ovat vierailemisen arvoisia. Lauantaina kävimme heittämässä vajaan seitsemän kilometrin lenkin Vuokatin laelta Ketunmäen kodalle ja takaisin latu-uraapitkin. Sää oli märkä ja aika kolea eikä tehnyt oikein mieli edes kameralle etsiä kohteita. Totta puhuen reitit menivät niin vitikossa, ettei sieltä paljon maisemia näkynyt.

Lue koko kirjoitus...

SIM-kortista MicroSIM-kortti

Kirjoitettu: 19.09.2012 20:29
Tagit:
iphone,
sim,
microsim,
leikkaus,

Tämähän on jo vanha juttu aiemman blogin ajoilta. Koska tähän on linkattu niin paljon niin pakko kai se on tehdä uusi, jottei vierailijat tänne turhaan tulisi :-) Alla siis ohje miten SIM-kortista leikkaamalla tulee MicroSIM-kortti.

Lue koko kirjoitus...