Jarkko Tervonen

SIM-kortista MicroSIM-kortti

19.09.2012 20:29
iphone sim microsim leikkaus

Tämähän on jo vanha juttu aiemman blogin ajoilta. Koska tähän on linkattu niin paljon niin pakko kai se on tehdä uusi, jottei vierailijat tänne turhaan tulisi :-) Alla siis ohje miten SIM-kortista leikkaamalla tulee MicroSIM-kortti.

Lue koko kirjoitus...

Kippt linkkien hallintaan ja jakamiseen

14.09.2012 01:04
kirjanmerkki linkki kippt clippt

En ole oikein koskaan oppinut tallentamaan kiinnostavia linkkejä muualle kuin sekalaisiin tekstitiedostoihin. Selaimen kirjanmerkit otin käyttöön oikeastaan vasta, kun vaihdoin selaimen Chromeen. Chromen hyvä puoli on se, että kirjanmerkit on helppo synkronoida eri koneiden selaimien välillä Google-tiliä käyttämällä.

Lue koko kirjoitus...

Above - #socialmedia

12.09.2012 12:37
video above street art

Ympäri maailmaa reissaava ja katutaidetta tuottava Above kuvasi timelapse-videon Kööpenhaminassa. Aiheena kritiikki sosiaalista mediaa vastaan. Asiaa pieni pilke silmäkulmassa.

Lue koko kirjoitus...

Kyllä maalla on mukavaa

29.08.2012 09:22
maaseutu kesäloma ajatus

Vuoden toinen kesäloma hyvässä vauhdissa ja taas muutama päivä takana maaseudulla. Tällä kertaa täällä Nilsiän suunnalla. On se vaan mukava rauhoittua ja nautiskella luonnon rauhasta. Rauhoittumista ei edes häiritse, että joutui muutaman tunnin heti aamusta leipätöiden pariin :-)

Lue koko kirjoitus...

Päivä Tiilikkajärven kansallispuistossa

28.08.2012 09:00
tiilikkajärvi päiväretki

Vuoden toinen kesäloma alkoi matkalla Nilsiään ja ohjelmana oli mm. käydä retkeilemässä Tiilikkajärven kansallispuistossa. Puisto ja sen reitit olivat uusia tuttavuuksia enkä ollut koko Tiilikkajärvestä kuullut aiemmin.

Lue koko kirjoitus...