Sierra Nevada Pale Ale tyylinen olutresepti

Kirjoitettu: 09.06.2017 16:31
Tagit:
olut,
pale ale,
sierra nevada,
kotiolut,

Puolitoista vuotta olen harrastanut oman oluen panemista. Mitenkään rohkeita kokeiluja en ole tehnyt vaan ihan muutaman oluen reseptejä pyöritellyt. Valmistusprosessia olen jalostanut alkuajoista sen verran, että investoin norjalaiseen Brewcrafter25-olutpannuun, josta voisin kertoa enemmän joku toinen kerta.

Lue koko kirjoitus...

Sivujen optimointia

Kirjoitettu: 08.06.2017 00:01
Tagit:
kotisivut,
optimointi,
jekyll,
google,

Viime päivinä olen optimoinut PitStop Finlandin kotisivuja ja samalla huomasin, että näille sivuille voisi tehdä pienen remontin. Mitään isompaa ei tarvinnut tehdä kuin pieniä korjauksia sinne tänne.

Lue koko kirjoitus...

Ford Focus nelipyöräsuuntauksessa

Kirjoitettu: 07.06.2017 08:20
Tagit:
ford focus,
nelipyöräsuuntaus,
autokorjaamo nikunen,

Viime katsastuksessa, eli melko tarkkaan puolivuotta sitten, korjausmääräyksiin listattiin mm. toinen alapallonivel. Osan vaihtaminen oli yksinkertaista ja nopeaa, joten siitä ei sen enempää. Alapallonivel vaikuttaa auraukseen ja aina alapalloniveltä ruuvatessa pitäisi tarkistuttaa pyörän suuntaus. Tätä ei tarkasti kotikonstein voi tehdä vaan vaatii ammattikorjaamon työkaluja.

Lue koko kirjoitus...

Luonnollinen punttitreeni

Kirjoitettu: 05.06.2017 08:45
Tagit:
metsätyöt,

Ei ole enää laskettavissa kahden käden sormin ne henkilöt, jotka yrittävät minua houkutella punttisalitreenauksen pariin. Sinänsä siinä harrastuksessa ei mielestäni mitään vikaa kummemmin ole, mutta mielummin olen mahdollisimman paljon ulkona. Eikä pahaksi ole, jos harrasteen lomassa maisemat vaihtuu ja voi tarkkailla luontoa.

Lue koko kirjoitus...

Virvelöintiä parinkymmenen vuoden jälkeen

Kirjoitettu: 03.06.2017 10:55
Tagit:
virvelöinti,
kalastus,
oulujoki,

Sain syntymäpäivälahjaksi puoli vuotta sitten virvelin ja muutaman uistimen. Nyt Suomen kevät alkaa olemaan sen verran pitkällä, että olen käynyt heittelemässä muutaman kerran niin merellä, joella kuin järvissä. Melko heikkoa syönti on ollut eikä ole ollut kalojen saanti lähelläkään, vaikka muut samoilta paikoilta kaloja todistettavasti kuiville ovat kiskoneet.

Lue koko kirjoitus...