Pyöräretki Kempeleessä

Kirjoitettu: 27.09.2016 09:00
Tagit:
retkeily,
pyöräily,
mourunki,
kempele,

Retkeily on jäänyt harmittavan vähälle viime aikoina. Pari pientä hiihtoreissua repun kanssa tuli talvella tehtyä. Talviloman pilasi sairastelu ja nyt keväällä on ollut oman pihan ja kasvimaan kunnostustöitä tarjolla enemmän kuin tarpeeksi.

Lue koko kirjoitus...

Syysretkeilyä Tuntsalla

Kirjoitettu: 27.09.2016 00:01
Tagit:
tuntsa,
retkeily,

Retkeilyt ovat jääneet satunnaiseen päiväretkeilyyn sekä lähimaastoissa maastopyöräilyyn. Nyt syksyllä kuitenkin suuntasimme nopeasti pariksi päiväksi Tuntsan maisemiin. Kävimme siellä viime syksynäkin ja ihastuimme maisemiin.

Lue koko kirjoitus...

Työmatkaa maastopyörällä

Kirjoitettu: 30.08.2016 00:01
Tagit:
pyöräily,
työmatka,

Viime viikolla poljin polkuja pitkin töistä kotiin. Eilen kävin pari missattua polkua katsomassa, mutta vielä jäi yksi pätkä ajamatta. Sitten pääseekin mukavasti puolet kotimatkasta pyörällä polkuja pitkin kotiin. Tarkalleen Elektroniikkatieltä Äimänrautiolle. Loppumatkalle ei oikein mukavaa reittiä tunnu löytyvän. Vaan onhan siinäkin reilu kymmenen kilometriä polkua.

Lue koko kirjoitus...

Asfalttia vältellen töistä kotiin

Kirjoitettu: 24.08.2016 00:01
Tagit:
pyöräily,
työmatka,
maastopyöräily,

Eilen päätin pitkästä aikaa käydä töissä maastopyörällä. Väänsinnimittäin cyclocrossista takavanteen rihtatessani sen verran solmuun, että pitää sitä suoristella paremmalla ajalla. Tästä sitten tarkemmin myöhemmin. Aamu meni normaalia reittiä pitkin eli Piriläntie-Limingantulli-Hollihaka-Raatinsaari-Alppila-Koskela-Elektroniikkatie. Matkaa tulee tätä reittiä pitkin noin 20,4 kilometriä.

Lue koko kirjoitus...

Uusien osien asentelua

Kirjoitettu: 17.08.2016 00:01
Tagit:
pyöräily,
huolto,

Maanantaina kilahti sähköpostiin saapumisilmoitus Chain Reaction Cyclesin paketista, joka sisälsi mm. uudet kiekot, jotka tilasin Cube Cross Racen alkuperäisten Easton EA50:n tilalle. Mavic Aksium -kiekkoja on väitetty vahvoiksi kiekoiksi. Eastonin kanssa on ollut ongelmia pinnojen kestävyyden kanssa. Mavic lupaa Aksiumien painorajaksi 120 kilogrammaa (pyörä+kuski), joten jos nämä kestäisi.

Lue koko kirjoitus...