Retki Rokuan vaaramaisemissa

Kirjoitettu: 10.10.2016 00:01
Tagit:
rokua,
telttailu,

Jalo tarkoitus oli tehdä yön yli retki kävelemällä Rokuan maastoissa. Tarkemmin Rokuan varsinaiselta Rokualta Pikku-Rokualle. Hiekkakankaat ovat helppo alusta kävellä pitkiäkin matkoja, jos vain kartanlukemisessa ei tule ongelmia.

Lue koko kirjoitus...

Nopea pistäytyminen Hailuodossa

Kirjoitettu: 03.10.2016 00:01
Tagit:
hailuoto,
telttailu,

Tilasin alku viikosta reilun kolmen vuoden pähkäilemisen jälkeen uuden teltan. Melko nopeasti tulin siihen tulokseen, että vanhalla retkeilyteltalla on niin monta vuotta pärjätty, että voisin hyvillä mielin ostaa suoraan Hillebergin valmistaman tuotteen. Arvokkaitahan nuo ovat. Nallo 2 GT:tä olin tilaamassa, mutta viime hetkillä vaihdoin teltan kolmen hengen versioon eli Nallo 3 GT:hen.

Lue koko kirjoitus...

Rihtaustelineen tekeminen

Kirjoitettu: 28.09.2016 00:01
Tagit:
pyöräily,
huolto,

Tässä on viimeinen kuukausi tehty kaikkea muuta kuin pyöräilty. Yhden huoneen remontointi sekä patikointiretki Tuntsalle veivät aikaa pyöräilyltä. Tallin puolella ehdin kuitenkin sen verran puuhastelemaan, että sain tehtyä rihtauspukin. Tarve tälle tuli, kun hiljain hankkimani Mavicin Aksiumit löystyivät sisään ajossa ja kiristin takakiekon mutkalle.

Lue koko kirjoitus...

Pyöräretki Kempeleessä

Kirjoitettu: 27.09.2016 09:00
Tagit:
retkeily,
pyöräily,
mourunki,
kempele,

Retkeily on jäänyt harmittavan vähälle viime aikoina. Pari pientä hiihtoreissua repun kanssa tuli talvella tehtyä. Talviloman pilasi sairastelu ja nyt keväällä on ollut oman pihan ja kasvimaan kunnostustöitä tarjolla enemmän kuin tarpeeksi.

Lue koko kirjoitus...

Syysretkeilyä Tuntsalla

Kirjoitettu: 27.09.2016 00:01
Tagit:
tuntsa,
retkeily,

Retkeilyt ovat jääneet satunnaiseen päiväretkeilyyn sekä lähimaastoissa maastopyöräilyyn. Nyt syksyllä kuitenkin suuntasimme nopeasti pariksi päiväksi Tuntsan maisemiin. Kävimme siellä viime syksynäkin ja ihastuimme maisemiin.

Lue koko kirjoitus...