Jarkko Tervonen

Valokuvatorstai #300: Sanat

29.10.2013

Orðið er frjálst -graffitti

Nostaakseni valokuvausmotivaatiota päätin alkuvuodesta ottaa joka päivä yhden kuvan. Alkuun se olikin mukavaa, kunnes touhusta tuli liian rutiininomaista. Kuvien laatu heikkeni jo aiheiltaan niin paljon, että päätin lopettaa koko touhun. Yksi kuva viikossa tuntuu paremmalta ajatukselta ja ajattelin kokeilla kuvaamista muutaman kuukauden ajan Valokuvatorstai haasteiden merkeissä.

Tämän viikon Valokuvatorstai oli kolmassadas ja haasteena ottaa kuva aiheesta sanat. Tämä kuva on otettu muutama viikko sitten Reykjavikista. Orðið er frjálst eli sana on vapaa. Liittynee jollain tapaa siihen, kun Reykjavik sai Unescon kirjallisuuskaupungin kunnian vuonna 2011.

Seuraavat Valokuvatorstain haasteet on tarkoitus suorittaa tuoreilla kuvilla.