Jarkko Tervonen

Radio-Suomen Fillarimania

24.5.2016

Radio Suomi Fillarimania

Muistinpa jostain syystä nukahtaneeni joku päivä sohvalle Radio Suomen soidessa taustalla. Radiosta tuli Fillarimania-niminen parituntinen pyöräilyaiheinen ohjelma. En kovin montaa minuuttia alusta kuullut kunnes nukahdin. Tämä ohjlema tuli aamulla mieleen ja päätin etsiä löytyisikö sitä vielä Ylen Areenasta. Ja löytyihän se.

Radio Suomen Fillarimania lähetys tuli 5.5. ja on vielä 9 päivää kuunneltavissa Yle Areenassa. Aiheina on pyöräily kaikissa muodoissaan. Asiantunteva toimittaja haastattelee pyöräkauppiaita, retkipyöräilijöitä ja hieman kilpahenkisiä pyöräilijöitä ja soittaa välissä pyöräilyaiheisia kappaleita. Erittäin leppoisaa kuunneltavaa vaikka ensi viikonloppuna pyörän puunauksen lomassa kuunneltavaksi radio-ohjelmaksi.