Jarkko Tervonen

Viikon 50 treeniloki

19.12.2017

Strava Heat Map

Pakko se on myöntää, että loppuvuoden kiireet alkavat verottamaan. Osaltaan myös se, että taisin viime viikolla vähän turhan kovasti aloittaa treenaamisen flunssan jälkeen.

Treenejä tuli kolme kappaletta. Pari pyörälenkkiä Oulunsalon suuntaan ja yksi tunnin kävelylenkki Espoossa. Lisäksi kahtena päivänä tuli käveltyä autotallin ja terassin väliä rakentaessa rappua ulko-oven eteen.

Maanantai 11.12.2017 - 41km / 2h 9min / pk

Oulunsalossa kävin ajelemassa ympäriinsä keräten muutaman puuttuvan neliön Velovieweriin. Tiet olivat pääsääntöisesti jäässä, joten ihan mahdotonta vauhtia ei tullut pidettyä.

Torstai 14.12.2017 - 31,9km / 2h 3min / pk

Edellisestä lenkistä jalat menivät totaalijumiin eikä mielikään ollut virkein, joten pidin reilusti pari päivää taukoa ja lenkille lähdin vasta torstaina. Kävin nappaamassa Oulunsalon Varjakan suunnalta muutaman neliön Velovieweriin.

Perjantain 15.12.2017 - 4 km / 1h

Perjantaina siirryin viettämään pikkujouluja Espoon suunnalle. Vaikka kadut oli täynnä loskaa, päätin käydä kävellen nakkaamassa matkatavarat hotellihuoneeseen ja tulla takaisin juhlistamaan pieniä jouluja.