Jarkko Tervonen

Joulun viettoa maalla

28.12.2017

Korvenkylä

Tänä vuonna joulu osui viikonlopulle niin, että normaali viikonloppu jatkui parilla päivällä. Matkasimme jo torstai-iltana Nilsiän suuntaan tehden etätöitä perjantain. Lauantai kului tuttujen kanssa kuulumisia vaihtaessa ja illalla syötiin ensimmäinen joululounas kynttilän valossa lumimyrskyn katkoessa sähköt muutamaksi tunniksi.

Sunnuntaina matkattiin Vaalaan isän kotipaikalle. Ensimmäistä kertaa tälle vuotta täällä ollessa sattui selkeä ilta ja sain otettua muutaman kuvan. Tässä kirjoituksen yhteydessä parhaiten onnistunut. Kameran säädöt olivat hieman hukassa.

Vaalassa aika kului syöden ja lämmittäessä saunaa sekä taloa. Reilun kymmenne kilometrin hiihtolenkin ehdin maanantaina tehdä Rokuan hiihtoladuilla. Kaiken kaikkiaan mukavassa suhteessa rauhottumista ja aktiviteettejä.