Jarkko Tervonen

Google lisää Latitudeen Checkin-mahdollisuuden

Aiheet: Netti

Mashable kertoi hiljattain, että Google lisäsi Latitude-palveluun Checkin-mahdollisuuden eri paikkoihin. Tämä on Foursquaresta ja Facebookin Places palvelusta tuttu. Googlen Latitude sovellukseen on tulossa paikkakohtainen mahdollisuus tehdä automaattinen kirjautuminen mikä varmasti toimii, jos lähistöllä ei ole kovin montaa eri paikkaa mihin kirjautua.

Google on julkaissut videon päivitetystä Androidin Google Maps -sovelluksesta, missä tämä uusi ominaisuus on. Vaikuttaa helppokäyttöiseltä.

Paikannuspäissään viihtyville tämä on ehkä toiseksi paras mahdollisuus. Tällä hetkellä oma suosikkini on ehdottomasti Foursquare, koska siinä on oma viihteellinen elementtinsä erilaisten merkkien keräämisessä tehtäviä suorittamalla. Tämä tulevasta Latitude päivityksestä sekä Facebookin Places palvelusta tämä puuttuu ainakin tässä vaiheessa eikä Facebookin Places toimi kuin rajatulla alueella.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.