Jarkko Tervonen

HeiaHeia.comin työhyvinvointiversio

Aiheet: Harrastukset, Netti

Yksi ahkerimmin käyttämistäni nettipalveluista on HeiaHeia.com, minkä pääajatus on toimia liikuntapäiväkirjana, jonka avulla voit seurata kuinka asettamasi liikuntatavoitteet täyttyy ja jää täyttymättä. Mukana on tietysti otettu sosiaalisuus eli kaverit voivat kommentoida ja kannustaa erilaisilla palkinnoilla liikuntasuorituksiasi. Liikuntalajeina on kaikki, missä ruumis liikkuu eli siivouksesta remontoinnin kautta lähes kaikkiin urheilulajeihin, mitä maailmasta löytyy.

Nyt HeiaHeia.com on lanseerannut työhyvinvointiversion palvelusta. Työhyvinvointiversiossa työyhteisölle on asetettu tietty tavoite, johon yhteisön jäsenet pyrkivät. Liikuntasuoritukset kirjaantuvat niin henkilökohtaiseen kuin työyhteisöversioon samalla kertaa. Erittäin hyvä tapa kannustaa työyhteisön jäseniä liikkumaan.

Suosittelen kyllä tutustumaan HeiaHeia.comiin. Omalla kohdalla se kannusti liikkumaan enemmän ja kokeilemaan uusia liikuntalajeja.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.