Jarkko Tervonen

iPhone-sovellukset

Elämänhallintaa iPhonen avulla

Aiheet: Tekniikka

Uusivuosi on käsillä ja aika tehdä lupauksia ja ryhtiliikkeitä elämään. Minulla ei ole ollut tapana tehdä uudenvuoden lupauksia, mutta tässä muutama mobiilisovellus, joista minulle on ollut apua, kun mopo meinaa lähteä käsistä tai pikemminkin joiden avulla pidän mopon hallinnassa.

Things-ikoni

Ajankäyttö ja tehtävien priorisointi on tärkeintä, kun alkaa tekemään ryhtiliikettä omiin elintapoihin. Näiden kahden asian kasassa pitämiseen olen käyttänyt Things-ohjelmaa. Mobiilisovellus on minulla Thingsin työpöytäversion apurina, jonka avulla lähinnä tarkistan tulevia tehtäviä tai merkkailen tehtyjä tehdyiksi.

Mobiilisovelluksella on hintaa 8,99 euroa. Työpöytäversiosta saakin maksaa 44,99 euroa. Luultavasti tälle sovellukselle löytyy halvempiakin vaihtoehtoja.

Pennies-ikoni

Jos rahan puute stressaa ja häiritsee, niin Pennies-sovelluksesta on apua. Pennies-sovellukseen kirjataan ylös menoja kymmeneen eri kategoriaan ja näin saa helpommin kuvan mihin ne rahat katoavat. Tämän ohjelman myötä olen huomannut, että ei se ruoka eikä autoilu kovin kallista ole vaan rahat menevät johonkin aivan muuhun 🙂

Penniesin voi ladata App Storesta 2,69 euroa vastaan.

iHome+Sleep-ikoni

Jotta omasta elämästä jaksaa huolehtia, tulee nukkua tarpeeksi. Riittävästä unimäärästä voi pitää huolen iHome+Sleep-sovelluksella. Sovellus sisältää monipuolisen herätyskellon sekä pitää kirjaa kuinka pitkiä unia tulee nukuttua ja kuinka monta kertaa aamulla torkkua hakataan.

iHome+Sleep-ohjelma on ilmainen.

Heia Tracker -ikoni

Heia Heia on nettipalvelu, jota voi käyttää iPhonen Heia Tracker -ohjelmalla. Tätä ohjelmaa käytän liikuntasuoritusten ylöskirjaamiseen. Kolmen vuoden aikana Heia Heiaan olen kirjannut lähes 800 tunnin edestä urheilusuorituksia.

Heia Trackerin voi ladata ilmaiseksi App Storesta.

Weightbot-ikoni

Painonhallintaan paras lääke on seurata omaa painoa päivittäin. Yleensä, kun olen Weightbot-sovellukseen merkannut aamupainon päivittäin, joka päivä ollaan tultu alaspäin. Weightbot on helppokäyttöinen ja tyylikäs painonseuranta sovellus.

Hintaa Weightbotilla on 1,79 euroa.

Yllä olevat ohjelmat ovat omia löytöjä ja mielellään otan vinkkejä paremmista ja tietysti halvemmista ohjelmista vastaan.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.