Viikko kuvina 2013-07

Kirjoitettu: 17.02.2013 15:06
Tagit:
raspberry pi,
matopeli,
hill climb racing,
clash of clans,
arduino,
vinyylilevy,

Tulipa tästä viikosta älytön nörtteilyviikko. Kotona koneiden ja muiden laitteiden parissa on tullut vietettyä aikaa enemmän kuin koko alkuvuonna yhteensä. Kuntoilua tuli kasaan kuitenkin varmasti vajaa kymmenen tuntia vaikka ne jakautui vain kahdelle päivälle.

Maanantai: Tätä pöytää tulee kuvattua paljon. Tällä kertaa pöydän päällä postilaatikkoon tipahtanut Raspberry Pi. Katsotaanpa riittäisikö tänään virtaa laittaa tämä vekotin tulille.

Tiistai: Pientä Raspberry Pi -testailua. Oikeastaan muuta käyttöä telkkariin liitettynä tuolle ei ole kuin se, että pääsisi Yle Areenaa ja Ruutu.fi:tä katsomaan.

Keskiviikko: Hill Climb Racing ollut se the juttu jo kolmen kuukauden ajan. Clash of Clansia testasin pärin päivän ajan, mutta ymmärrän kai alitajuntaisesti pysyä erossa tuon tapaisista peleistä. Siinäpä mobiilipelit, mitä Nokian matopelin jälkeen on tullut pelattua.

Torstai: Menee ihan nörtteilyksi koko viikko. No sentään tänään sosiaalista kanssa käymistä harrastettu käymällä ravintolassa syömässä päivällinen.

Perjantai: Aikainen herääminen ja aamusalilla käynti piti palkita Cafe Bisketin aamupalabuffetilla.

Lauantai: Kirpputoreja putsattu reilulla sadalla eurolla. Pitkään mietinnässä on ollut PS2:n ostaminen, mutta siirretään sitä ostoa vielä tuonnemmaksi tällä pelilaitteella.

Sunnuntai: Päivä mennyt lauantain ostoihin tutustuessa.

Lue lisää...