Jarkko Tervonen

Viikko kuvina 2013-07

Aiheet: Valokuvaus

Tulipa tästä viikosta älytön nörtteilyviikko. Kotona koneiden ja muiden laitteiden parissa on tullut vietettyä aikaa enemmän kuin koko alkuvuonna yhteensä. Kuntoilua tuli kasaan kuitenkin varmasti vajaa kymmenen tuntia vaikka ne jakautui vain kahdelle päivälle.

Viikko kuvina 2013-06 - Maanantai

Maanantai: Tätä pöytää tulee kuvattua paljon. Tällä kertaa pöydän päällä postilaatikkoon tipahtanut Raspberry Pi. Katsotaanpa riittäisikö tänään virtaa laittaa tämä vekotin tulille.

Viikko kuvina 2013-07 - Tiistai

Tiistai: Pientä Raspberry Pi -testailua. Oikeastaan muuta käyttöä telkkariin liitettynä tuolle ei ole kuin se, että pääsisi Yle Areenaa ja Ruutu.fi:tä katsomaan.

Viikko kuvina 2013-07 - Keskiviikko

Keskiviikko: Hill Climb Racing ollut se the juttu jo kolmen kuukauden ajan. Clash of Clansia testasin pärin päivän ajan, mutta ymmärrän kai alitajuntaisesti pysyä erossa tuon tapaisista peleistä. Siinäpä mobiilipelit, mitä Nokian matopelin jälkeen on tullut pelattua.

Viikko kuvina 2013-07 - Torstai

Torstai: Menee ihan nörtteilyksi koko viikko. No sentään tänään sosiaalista kanssa käymistä harrastettu käymällä ravintolassa syömässä päivällinen.

Viikko kuvina 2013-07 - Perjantai

Perjantai: Aikainen herääminen ja aamusalilla käynti piti palkita Cafe Bisketin aamupalabuffetilla.

Viikko kuvina 2013-07 - Lauantai

Lauantai: Kirpputoreja putsattu reilulla sadalla eurolla. Pitkään mietinnässä on ollut PS2:n ostaminen, mutta siirretään sitä ostoa vielä tuonnemmaksi tällä pelilaitteella.

VenäjänViikko kuvina 2013-07 - Sunnuntaihiekka

Sunnuntai: Päivä mennyt lauantain ostoihin tutustuessa.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.