Jarkko Tervonen

Viikko kuvina 2013-02

Aiheet: Valokuvaus

Vielä vuoden toisella viikolla muistin ottaa kuvia joka päivä. Harvinaisen vaikeaa keksiä normaaleissa oloissa kuvattavaa. Lisäksi suurin osa kuvista on otettu kännykällä vaikka melkein joka päivä oli järkkärikin mukana.

Viikko kuvina 2013-02 - Maanantai

Maanantai: Kaupassa käydessä tarttui valokuvaustarvikkeita parin sadan euron edestä, kunnes tulin järkiini ja ostin vajaalla kympillä retkeilyvarusteita. Näistäkin suojapussin olisi voinut tehdä itse 🙂

Viikko kuvina 2013-02 - Tiistai

Tiistai: Ei mitään järkevää tapahtunut kamerakourassa, mutta tässä kuva kukasta, joka muutti meille. Edellinen ja siihen mennessä ainoa on kuulema seitsemän vuotta vanha.

Viikko kuvina 2013-02 - Keskiviikko

Keskiviikko: Kymmenen vuotta palvelleet AKG K 240 -kuulokkeet saa nyt väistyä. Tilalle kaapista käyttämättömäksi jääneet Sennheiser HD-550 -kuulokkeet ensihätään.

Viikko kuvina 2013-02 - Torstai

Torstai: Luin Kalevaa paperilehtenä pitkästä aikaa. Pisti oikeasti ajattelemaan.

Viikko kuvina 2013-02 - Perjantai

Perjantai: Aamulla kävi mielessä, ottaa järkkäri mukaan vaan enpä ottanut. Sehän kostautui, kun kello 14 aikaan taivaalle ilmestyi upea haloilmiö (22-asteen rengasta, sivuauringot ja auringonpilari).

Viikko kuvina 2013-02 - Lauantai

Lauantai: Matkalla etelän suuntaan poikettiin Vihiluodon kalakaupassa syömässä. Testasin lohiburgeria, joka oli hyvä. Perunat olivat kyllä vähän elähtäneen oloisia.

Viikko kuvina 2013-02 - Sunnuntai

Sunnuntai: Kaverin poika testaili puhelimen kameraa. Taitaa olla toinen kuva mitä etupuolen kameralla on otettu.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.