Jarkko Tervonen

Viikko kuvina 2013-04

Aiheet: Valokuvaus

Neljäs viikko Viikko kuvina projektia kasassa. Koneella olen istunut lähes koko viikon ja maanantaina jo tuli pikku paniikki, että tuleeko koko viikosta pelkkiä sisällä otettuja kuvia mutta eipä tullut. Tämän viikon kuvista paras on ehdottomasti lauantain traktorikuva.

Maanantai: Päivittäin tulee vierailtua parkkipaikalla, missä sijaitsee pari kuntosalia. Ruuhkaa riittää tavallista enemmän ainakin näin alkuvuodesta 🙂

Viikko kuvina 2013-04 - Tiistai

Tiistai: Etätyöpäivä jatkuu vielä myöhään yöhön. Pitkästä aikaa kehissä myös energiajuomat antamassa henkistä tukea 🙂

Viikko kuvina 2013-04 - Keskiviikko

Keskiviikko: Työpäivän päätteeksi alkoi hieman hiukomaan ja piti kaivaa Mikkihiiri-grilli kaapin perukoilta. Enpä muistanut miten hyvää iltapalaa tällä tulee.

Viikko kuvina 2013-04 - Torstai

Torstai: Yleensä aamupala, muualla kuin kotona, on palkinto aikaisesta heräämisestä tai muutoin urhoollisesta toiminnasta. Tänään laiskuudesta.

Viikko kuvina 2013-04 - Perjantai

Perjantai: Tämä talvi on ollut kyllä valoilmiöille otollinen. Tällä kertaa toimiston ikkunasta näkyi nätti 22-asteen rengas, jonka kuvasin kännykkäkameralla. Harmi, että unohdin mukana olleen järkkärin.

Viikko kuvina 2013-04 - Lauantai

Lauantai: Illan isäntä viimeistelee työpäiväänsä. Illalla luvassa ruokaa ja saunomista.

Viikko kuvina 2013-04 - Sunnuntai

Sunnuntai: Nämä kaverukset ovat kyllä mukavia ja paljon älykkäämpiä kuin uskoisi 🙂

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.