Jarkko Tervonen

Viikko kuvina 2013-06

Aiheet: Valokuvaus

Kuudes viikko kuvina. Kaikkea tapahtuu, mutta älytön työ on löytää niistä jotain kuvattavaa tai pitää edes jonkinlaista tasoa yllä. Tässä kuitenkin tämän viikon satoa.

Niin ja tuo tiistain protoiluinnostus jäi protoiluun, kun urheiluinnostus otti niskalenkin. Palataan projektin pariin ensi viikolla.

Maanantai: Kymmenen vuoden tauon jälkeen levysoitin jälleen talossa.

Viikko kuvina 2013-06 - Tiistai

Tiistai: Päikkärit, sauna + pari bisseä = älytön protoiluinnostus 🙂

Viikko kuvina 2013-06 - Keskiviikko

Keskiviikko: Vein auton huoltoon Pateniemeen ja kävelin kotiin Kempeleeseen. 23 kilometriä mukavassa pakkassäässä. Kuvan ottanut Elisa.

Viikko kuvina 2013-06 - Torstai

Torstai: Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä hiihtovaeltelemaan Martimoaavalle. Pientä pakkailua tässä illan kuluksi.

Viikko kuvina 2013-06 - Perjantai

Perjantai: Porukoiden luota löytyi vanhoilta ropeltaja-ajoiltani Mini Car Wars -lautapeli, joka ostettiin aikoinaan vain koska se oli niin halpa.

Viikko kuvina 2013-06 - Lauantai

Lauantai: Käytiin parin päivän hiihtovaelluksella Martimoaavalla. Pömiöstä Martimo-ojan Niittytuvan kautta Simojoen varteen Hömmönkosken laavulle. Matkaa tuli vajaa 16 kilometriä.

Viikko kuvina 2013-06 - Sunnuntai

Sunnuntai: Vanhempien luota löytyy vielä VHS-nauhuri. Hauska katsoa vanhoja VHS:iä ja niissä olevia DVD-tekniikkaa mainostavia infopläjäyksiä.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.