Jarkko Tervonen

Viikko kuvina 2013-09

Aiheet: Valokuvaus

Yhdeksäs viikko alkoi unohtamalla ottaa maanantain kuva. Oli tarkoitus ottaa täysikuusta illalla vaan sehän unohtui. Huomasin tämän vasta kymmenisen minuuttia yli puolen yön. En huijaa, joten maanantain kuvaa ei ole eikä tule 🙂

Viikko kuvina 2013-09 - Tiistai

Tiistai: Kolmen illan levyinventaario on ohi. Muutama CD-levy puuttuu ja pari koteloa. Varmaan näiden yhdistelmiäkin, mutta jatkossa pidetään parempaa kirjaa.

Viikko kuvina 2013-09 - Keskiviikko

Keskiviikko: Oulun SPR:n Kontista kävin hakemassa kahdeksan CD-levyä edukkaaseen 12 euron hintaan.

Viikko kuvina 2013-09 - Torstai

Torstai: Älyttömäksi tavaran haalimiseksi mennyt tämä elämä, mutta nyt ei voinut vastustaa tämän setin ostamista. Harmi, ettei ensimmäistä kautta löytynyt.

Viikko kuvina 2013-09 - Perjantai

Perjantai: Matkalla Sotkamoon. Ajokeli melko liukas ainakin näillä nykyisillä talvirenkailla. Ehkä ne uudet laitan vasta ensi talveksi.

Viikko kuvina 2013-09 - Lauantai

Lauantai: Ravintolavuorokausissa elettiin kyllä vielä perjantaita, mutta unohdin ottaa lauantaina julkaisukelpoisen kuvan vaikka käytiin kylpylässä, syömässä ja Kajaanin suunnallakin.

Viikko kuvina 2013-09 - Sunnunta

Sunnuntai: Piti yksi pikkumuki imaista Pilsner Urquellia vielä sunnuntaina. Yksi parhaista oluista, joita on yleensä tarjolla.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.