Jarkko Tervonen

Ford Granada MK1 pohjapanssari

Pohjapanssari ehostuksen kohteena

Aiheet: Ford Granada MK1

Öljynvaihdon yhteydessä irroitettua pohjapanssari, jota en ole laittanut paikoilleen vaan se on nojaillut tallin seinään pari viikkoa. Ajattelin, että sama kai se on jo tässä vaiheessa suojata maalaamalla, ettei ainakaan enempää ruostu.

Lähtötilanne

Ensimmäiseksi rapsutin enimmät ruosteet kulmahiomakoneen teräsharjan avulla pois. Totta kai tämä toteutettiin sunnuntai-iltana, jottei turhaa naapureita tullut häirittyä.

Pohjapanssari hiottuna

Kun enimmät ruosteet oli saatu irroitettua, kävi selväksi pohjapanssarin alkuperäinen väri, joka oli musta. Löytyipä pohjapanssarista Fordin leimakin, joten ennakkoarvailusta poiketen tämä ei ole mikään itsekyhätty pohjapanssari.

Autotallin puolella ei lämmitys ole päällä, joten maalaaminen suoritettiin pannuhuoneen puolella. Sivelin pohjapanssarin pintaan 2-3 kerrosta mustaa Hammertite-maalia, jota sattui olemaan hyllyssä puoli purkkia.

Pohjapanssari

Mielestäni tämä musta Hammertite on enemmän tumman harmaata kuin mustaa, mutta menköön näissä pohjan osissa. Maalia markkinoidaan ominaisuuksilla, jotka mahdollistaa maalaamisen suoraan ruosteen päälle, mutta olen aina enimmät ruosteet rapsutellut alta pois.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.