Jarkko Tervonen

Fox Bionic LT Softshell -takki

Fox Bionic LT Softshell -takki

Aiheet: Pyöräily

Olen tässä pidemmän aikaa etsinyt sopivaa sateen kestävää takkia. Kun kokoa on pituuden puolesta yli 190 senttiä ja painoa 120 kiloa, ei hyvän takin löytäminen ole mikään läpihuutojuttu. Monesti sopivissa takeissa hihat tai kaulus ovat liian tiukat. Tässä kevään korvilla bongasin Foxin Bionic LT Softshell -takin Motonetistä. Takki tuntui päällä mukavalta ja oli sopivan kokoinen. Lisäksi takissa huomiovärinä käytetty oranssi ei ole niin yleinen väri kuin keltainen. Oranssilla värillä ainakin erottautuu kanssapyöräilijöistä. Hintaa takilla vaan oli mielestäni muutaman kympin liian paljon.

Foxin tuotteet on sellaisia, että niillä on lähes sama hinta joka puolella maailmaa. Alennusmyynneistä löytyi lähes puoleen hintaan näitä Bionic LT Softshell -takkeja, mutta tarpeeksi isoja kokoja ei löytynyt. Marssin sitten Motonettiin ja ostin takin pois.

Fox Bionic Softshell -takki

Fox Bionic LT Softshell -takki on jämäkän tuntuinen. Speksit lupaa 10K/10K takin vedenpitävyydeksi ja hengittävyydeksi. Vetoketjut ovat kumimaisia ja tuntuvat hyvin tiiviiltä. Myös hihojen suita voi kiristää tarranauhoilla, jolloin vesi ei pääse kiipeämään sitä kautta takin sisään.

Takista löytyy kaksi sivutaskua, joista toisessa on paikka puhelimelle ja reikä sisäpuolelle kuulokkeita varten. Kolmas tasku löytyy selän puolelta.

Fox Bionic Softshell

Tiistaina ajattelin pitää etäpäivää, mutta aamulla alkoi satamaan sopivasti, joten päätin fillaroida töihin.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.