Jarkko Tervonen

Canyon Sarkkirannan valoissa

Vaihteeksi peruslenkkiä Sarkkirannassa

Aiheet: Pyöräily

Maanantai ja paluu arkeen. Pyörään Maxxiksen Ardentit takaisin alle, jotka nousikin valssille ongelmitta. Eturenkaan kanssa ei ollut mitään ongelmaa, mutta takarengasta piti pyöritellä vähän enemmän, mutta sekin rauhottui lopulta. Päätös: Ei enää Schwalben renkaita tähän talouteen.

Lopulta komensin pyörän kohti Sarkkirannan rataa. Uudet jarrut ja uusittu voimansiirto vakuutti ja lämmittelykierroksen jälkeen väkisin runttaamatta sain parannettua omaa ennätystäni melkein minuutin. Seuraavaksi sitten vetämään joksikin aikaa spurtteja helpommille reiteille. Parasta oli, että edes nopeampaa ajaessa lämpötilan ollessa pakkasen puolella varpaat eivät jäätyneet. Kausi jatkuu vielä jonkin aikaa näillä kesäkengillä ja suojilla.

Parasta lenkissä oli kuitenkin se, että kotimatkalla viereisessä puistossa loikki kärppä pyöränvaloissa. On se mukavaa, että täällä voi nähdä vaikka mitä metsän eläimiä.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.