Jarkko Tervonen

DT Swiss X 1700 SPLINE kiekkojen litkuttaminen

Hiihtokausi taputeltu

Aiheet: Pyöräily

Viime viikonloppuna suuntasin Vuokattiin tarkoituksena hiihdellä viimeiset hiihdot perjantain ja sunnuntain aikana. Loppujen lopuksi säät eivät oikein olleet kohdallaan hiihtämistä silmällä pitäen. Perjantaina satoi vettä koko illan ja lauantaina oli lämmintä niin paljon, että ladut olivat melko pehmeät. Kävin hiihtämässä lauantaina perinteistä 14 kilometrin lenkin perinteistä. Pehmeiden latujen kanssa sai olla tarkkana. Tulipa yhdet pannutkin vedettyä lähes 40 km / h vauhdeista.

Pariin viimeiseen viikkoon on mahtunut pyöräilyäkin mutta osa vähän pakoitettuna, kun ilman autoa olen joutunut pienessä flunssassa kiertämään kaupoissa. Lisäksi tappajasepelimurskeet on vasta viime päivien aikoina saatu pois kevleiltä. Maastopyörää en ole viitsinyt käyttää, koska olen odotellut uusia kiekkoja, jotka tulivat eilen.

DT Swissin kiekot tuntuu jotenkin luotettavimmilta verrattuna Canyonin Mavic Cross Ride -ensiasennuskiekkoihin. Pientä klappia näistä kiekoista on löytynyt alusta asti enemmän tai vähemmän. DT Swissit ainakin uutena tuntuvat asettuvan haarukoihin jämäkämmin. Kunhan saisi litkut pysymään sisässä.

Pitääpä alkaa hiomaan tavoitteita ja ohjelmaa pyöräilykaudelle. Ainakin kova tarkoitus on ajaa pyörällä huomattavasti enemmän kuin alku vuonna tuli hiihdettyä.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.