Jarkko Tervonen

Harjoitusputterit frisbeegolf-korin päällä pinossa

Frisbeegolf-kausi 2023 taisi päättyä tänään

Aiheet: Frisbeegolf, Harrastukset

Tänä vuonna odotin lumien sulamista innolla, jotta pääsisi pelaamaan frisbeegolffia sulalle maalle. Liukkaalla pelaaminen ei oikein ole ollut omaan mieleen. Sadekaan ei paljoa haittaa, mutta jäällä pelaamisesta minulla ei vaan tule mitään.

Harmikseni kesään mahtui vain viitisentoista kisakierrosta eikä harjoituskierroksia varmaan edes senkään vertaa. Tänäkin vuonna peli oli nousujohteista puoleen väliin kautta, jolloin kehitys stoppaa ja pelivirheiden määrä alkaa kasvamaan. Kai sitä vaan alkaa puristamaan liikaa kiekosta ja se näkyy tuloksissa.

Pelaamista ei helpottanut se, että pyöräilystä sain juhannuksen jälkeen vaivakseni sen, että molempien käsien pikkurillit sekä nimettömät olivat tunnottomia lähes kuukauden ajan. Heittäminen oli vielä tunnon palaamisen jälkeenkin vähän outoa.

Puttaaminen on maistunut läpi koko kesän. Varsinkin jylytreenit, joita pyrin tekemään aina kerran työpäivässä. Yleensä kahvitaukojen aikaan. Puttitreenejä on tullut tehtyä vähän yli satana päivänä. Jylyä pelkästään 113 kertaa. Nykyään putti onnistuu kohtalaisen hyvin 7-8 metrin paikkeilta. Ysistäkään puttaaminen ei ole mahdotonta, mutta kympin putteja en jaksa heittää kovin montaa kertaa.

Laitanpa tähän loppuun Easy 3 Disc Golf -puttaussovelluksen tilastoja. Tässä on mukana myös viime vuoden puttitreenien tulokset.

Puttitilastot kautta aikain

Puttausprosentti eri etäisyyksiltä.

Puttistatistiikat kautta aikain

Ensi vuonna taidan keskittyä vain seuran viikkokisoihin. Kerätään heittokuntoa yhden kierroksen kisoilla ja palataan vuonna 2025 isompien kisojen pariin.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.