Jarkko Tervonen

Syöte MTB:n numerolappu

Syötteelle saavuttu

Aiheet: Harrastukset, Pyöräily

Huomenna on ohjelmassa Syöte MTB. Tällä kertaa otin yöpaikan pariksi yöksi läheltä tapahtumapaikkaa. Katsotaanpa miten tämä vaikuttaa ajofiilikseen. Edellisellä kerralla vuonna 2018 ajelin aamusta reilun 150 kilometriä syötteelle ennen starttia.

Syötettä kohti lähettiin ajamaan töiden jälkeen poiketen Jäälin autogrillillä, mistä saikin ihan premium-tason hampurilaisia. Harvoin noin hyvän hampurilaisen saa edes ”oikeasta” ravintolasta. Seuraava stoppi oli Pudasjärvi, missä käytiin juottamassa auto sekä käytiin ostamassa eväät viikonlopun ajaksi.

Syötteelle saavuttiin hieman seitsämän jälkeen eli myöhästyttiin juuri 260 kilometrin ajajien lähdöstä. Kisakansliasta numerolappu kouraan, ilmottautuminen sunnuntain radan purkutalkoisiin ja kohti majapaikkaa.

Tätä kirjoittaessa kello on jo vähän yli yhdeksän illalla. Auto on purettu ja saunoakin on keretty. Pyörän viimeinen tarkistus jää aamuun. Vaikuttaa, että unen saamisessa tänä yönä ei ole ongelmaa.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.