Jarkko Tervonen

Avatun PC-kotelon alta paljastuva prosessorijäähdytin

Tiedostojen siirtoa ja huonoja sektoreita

Aiheet: Harrastukset, Tekniikka

Työpäivän aikana kaveri kävi kylässä hitsailemassa autoaan. Ehdittiin siinä kahvien lomassa vähän juttelemaankin. Muuten menikin ilta taas koneen parissa. Tietoja siirtäessä Windows ilmoitti välillä, että ei pysty lukemaan tiedostoja. Windowsin omat levytyökalut näyttivät levyjen tilaksi ”Healthy”, mutta eihän tämä Seagaten Barracuda siltä vaikuta. Kyselin löytyisikö parempaa ohjelmaa Windowsille levyjen tarkistukseen ja sain vinkin käyttää CrystalDiskInfoa. Sehän heti ilmoittelikin jo virheistä. Levylle oli kertynyt käyttötunteja 34 tuhatta.

Vaan nyt on tiedot turvassa. Tuskin jään noita muutamaa valokuvaa ja paria videotiedostoa kaipaamaan. Kävin myös ostamassa parin teran SSD-levyn helpottamaan tätä siirtelyä ja työlevyksi videoiden editointiin. Huomenna aamulla vielä pikku tunk ja loppuviikon voisi tehdä jotain muuta. Kuntoilutkin ovat jääneet tältä viikolta tekemättä, mutta toisaalta ihan hyvä välillä antaa ruumiille lepoa.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.