Jarkko Tervonen

Oulunsalon teitä

Trooppinen maanantai

Aiheet: Harrastukset, Pyöräily

Tulipa klikkiotsikko. No antaa mennä.

Viikonlopun Syötteen reissu kävi sen verran hyvästä lomasta, että piti ihan kunnolla miettiä mitä sitä töikseen piti tehdä. Työpäivä menikin nopeasti ja iltapäivällä ulkolämpötila oli noussut kolmeenkymmeneen asteeseen ja ilmankosteuskin huiteli 60-70 prosentin välillä.

Fyysisesti rankan viikonlopun jälkeen olisi ollut hyvä pitää lepopäivä pyöräilystä, mutta harvoinpa tälläisiä kelejä tulee. Joten ei muuta kuin testaamaan miltä se pyöräily maistuu. Nappasin Komootista valmiiksi piirretyn 40 kilometrin lenkin, joka suuntautui Oulunsalon Niemenrantaan asfalttia pitkin ja päällystämättömiä teitä pitkin Pahajärven kautta lentokentän kulmille ja sieltä sitten takaisin kotiin.

Lenkillä meni helposti puolitoista litraa vettä. Muuten ei kummempia ongelmia paitsi pyörän kanssa, josta kuului outo naksahdus polkiessa. Toivottavasti tämä menisi ketjujen voitelulla ohi.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.