Jarkko Tervonen

Oulujärvi DGP:n väylä numero 17 opaste

Vaalan Oulujärvi DGP testattu

Aiheet: Frisbeegolf, Harrastukset

Tänään vuorossa etäetäilypäivä Vaalassa. Työpäivän jälkeen lähdin testaamaan Vaalan viime syksynä avatun Oulujärvi DGP:n. Rata sijaitsee käytännössä samalla paikalla kuin Vaalan vanhempikin frisbeegolfrata eli Vaalan ABC:n läheisyydessä.

Oulujärvi DGP:ssä on hiekkakankaalle rakennetut Am- ja Pro-radat. Korkeuseroja löytyy jonkin verran. Yhdeksän väyläinen Am-radalla väylää on 782 metrin edestä ja Pro-radalla heittämistä löytyy jopa 3206 metrin edestä. Pisin väylä on numero 17, jolla pituutta on jopa 413 metriä.

Itse tykkäsin tästä radasta vaikka plussaa tuli reippaasti. Vaikka väylät olivat aika metsärännejä niin ne olivat kuitenkin reiluja. Tykkäsin tästä enemmän kuin Vaalan vanhasta radasta.

Saapa nähdä jäikö tämä rata tämän kauden ainoaksi uudeksi ratabongaukseksi. Harmittavan vähän olen joutanut heittämään. Tietysti tässä oli melkein kuukausi ongelmia käsien kanssa. En oikein tiennyt, että auttaisiko lepo vai pitäisikö niitä kuormittaa enemmän, jotta paranemisen saisi käyntiin.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.