Jarkko Tervonen

Viikon frisbeegolffailut; Rantalakeusliiga 2023 avaus sekä Naamivaara Open 2023

Aiheet: Frisbeegolf, Harrastukset

Viime viikolle mahtui kaksi eri PDGA-tapahtumaa. Keskiviikkona Rantalakeusliiga 2023:n ensimmäinen kierros Kempeleen Köykkyrissä ja Naamivaara Open 2023 Pellossa Naamivaaran frisbeegolf-radalla.

Rantalakeusliiga pelataan keskiviikkoisin. Ajelin pyörällä paikanpäälle kiireisen työpäivän päätteeksi. Vähän jäi kierrokset päälle eikä heittäminen lähtenyt kulkemaan. Köykkyrin kevätradalla tulos +12 on paljon.

Naamivaaraan valmistautuminen ei ollut sen parempi. Töiden jälkeen pakkailua ja auto kohti Pelloa. Matkalla Haaparannalta vähän evästä ja nukkumaan auton peräkonttiin Salmilompolon rannalle. Kevyesti nukutun yön jälkeen aamupala ja ajo kohti tapahtumapaikkaa.

Naamivaaran ensimmäisen kierroksen pelasin sokkona +18. Melkein hävettää. Toiselle kierrokselle tuuli yltyi ja vei edun, minkä radan tuntemisesta olisi voinut saada. Tulos +25 😐 Hieno ratahan tuo olisi, jos väylillä pysyisi.

Parin viikon päästä vuorossa olisi Pikkara Modified, joka pelataan Prodigy Disc Pro Tourin Oulun osakilpailun testikisana.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.