Jarkko Tervonen

Cube Cross Race Proon ohjaamo

Pannut Haukiputaalla

Aiheet: Pyöräily

Uusi viikko ja uudet kujeet. Päivällä oli sen verran lämmintä, että ajattelin jotain mukavaa 60 kilometrin lenkkiä tälle päivälle maanteitä pitkin. Vielä kolmen neljän aikaan satoi kovasti vettä, mutta illaksi lupasi loppuvan.

Kuudelta matkaan Heinäpäästä Oulun puolelta ja sain huomata, että onpa keli jäähtynyt nopeasti. Paikkapaikoin mustaa jäätä oli kosolti. Onneksi pääpyörätiet oli hyvin hiekoitettu.

Parin kymmenen kilometrin ajon jälkeen vähän ennen Haukipudasta käännyin sivutielle ja vähän aikaa sitä ajaessa pyörä katosi alta. Polvi otti aika kovasti osumaa. Onneksi pienen verryttelyn jälkeen polvi alkoi toimimaan eikä minun tarvinnut kutsua kyytiä takaisin kotiin.

Päätin ajella samaa reittiä takaisin, jota olin tullut. Pikkuisen kävin harhailemassa Kaionharjussa, mikä oli virhe. Hiekoitusta ei ollut koko matkalla ja näin ollen eteneminen oli hitaampaa.

Kilometrejä päivälle tuli kasaan kuitenkin 57,4 ja ajoaikaa 2 tuntia 43 minuuttia. Ihan kohtalainen määrä näin viikon alkuun ottaen huomioon, että alla oli kolmen tunnin yöunet ja vajaan tunnin päikkärit 🙂

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.