Jarkko Tervonen

Alakyläntie lumisateessa

Viikon 48 treeniloki

Aiheet: Pyöräily

Lunta ei tahdo vieläkään tulla taivaalta, joten polkupyörän selässä on taivallettu pääsääntöisesti pikkuteitä pitkin. Tietysti tämän takana on se, että tulee saada laatikoita Velovieweriin kerättyä 😉

Lue lisää

Tunnisteet:

Luminen tie Magic Shinen valossa

Viikon 47 treeniloki

Aiheet: Pyöräily

Onpa ollut kiirettä niin töissä kuin töiden ulkopuolella, joten päätin että nipistetäänpä näiden treenien kirjaamisesta aikaa niihin. Eli tässä viime viikon treenit, joita ei kertynyt kuin kahdeksisen tuntia.

Lue lisää

Tunnisteet:

Sarkkirannan grindausta

Pikainen maastolenkki

Aiheet: Pyöräily

Niinhän se meni, että lihakset olivat todella jumissa puiden kantamisesta tiistaina ja lenkkeily siirtyi keskiviikolle. Aamulla uintia 45 minuuttia ja illalla ehdin kotiin vasta kuuden aikaan. Auton öljyjen vaihto venähti ja ennen pyörälenkkiä piti vielä ihmetellä kaverin uusia pyörähankintoja.

Lue lisää

Tunnisteet:

Sarkkirannan grindausta

Maastopyörä taas iskussa

Aiheet: Pyöräily

Uusi viikko ja uudet kujeet. Sunnuntaina rihtasin Canyonin takakiekon ja kirrasin pinnat iskuun. Takanavassa on silti välystä, mutta se ei enää ajaessa lenua kuten ennen. Takarenkaan litkutus taas aiheutti omat haasteensa ja lähellä oli, että viikon aloituslenkki siirtyisi tiistaille vaan lopulta rengas alkoi pitämään ja matkaan päästiin.

Lue lisää

Tunnisteet:

Selfie öissä

Kalusto-ongelmia

Aiheet: Pyöräily

Ei ole kuntotreenauksen suhteen tämä viikko ollut mitenkään rapoinen. Maanantaina iltapakkaset yllättivät ja tekivät ajosta varovaista. Keskiviikkona ei uima-altaassa mahtunut oikein uimaan. Keskiviikkona maastopyörän takakiekko oli sen verran löysä, että lenkki jäi keksen. Kaiken kruunasi se, että nyt torstaina lenkin keskeytti rengasrikko litkutetusta sisärenkaasta huolimatta.

Lue lisää

Tunnisteet: