Jarkko Tervonen

Canyon Yellowstone AL -maastopyörä Haukkasuon laidalla.

Vauhtileikittelya Köykkyrissä

Aiheet: Pyöräily

Päivä alkoi aurinkoisena ja tuuli oli pikkuhiljaa yön aikana laantunut. Tein etänä töitä ja ajattelin käydä lounastauolla heittämässä tämän treenin, koska aurinko paistoi pitkästä aikaa. Vuorossa oli siis tunnin verran rauhallista ajoa sekä lisäksi 3 nopeampaa kahdeksan minuutin vetoa.

Ajo lähti sujumaan mukavasti. Suuntasin pikku maastopätkiä myöten kohti Köykkyrin maastoa mistä löytyy polkuja ajettavaksi. Tietysti uudet polut viettelivät ja välillä tuntui sykkeetkin nousevan yli sallitun tason, mutta suurimman ajan pysyi kurissa. Välillä Haukkasuon pohjoislaidalla piti mielikuvaharjoitella polulla ajoa, kun polku hävisi alta. Hieman siinä kengätkin hörppäsi vettä.

Tunti oli osapuilleen täynnä, kun saavuin Tahkoseläntiellä Likatien risteykseen. Siitä sitten vähän nopeammin ajaen kohti Köykkyriä. Lisäksi pari vetoa Köykkyrin maastossa, missä kunnostettiin talvea varten latupohjia.

Mukavia nämä hidastempoisemmat lenkit tälläisellä ilmalla. Ei malta odottaa seuraavaa lenkkiä.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.