Jarkko Tervonen

Alakyläntie lumisateessa

Viikon 48 treeniloki

Aiheet: Pyöräily

Lunta ei tahdo vieläkään tulla taivaalta, joten polkupyörän selässä on taivallettu pääsääntöisesti pikkuteitä pitkin. Tietysti tämän takana on se, että tulee saada laatikoita Velovieweriin kerättyä 😉

Tämän viikon 49 alku on mennyt flunssassa. Toivottavasti tällä viikolla pääsee jotain pientä urheiluhommaa tekemään.

Maanantai 27.11.2017 – 35,6km / 1h 46min / pk

Päivällä lämpötila jäi plussalle ja mietin, että mitä sitä illalla tekisi. Onneksi illaksi lämpötila vähän jäähtyi ja pääsi lähes kuivalla tiellä ajamaan. Reittinä Kempele – Rajakorpi – Tupos – Oulunsalo – Kempele.

Tiistai 28.11.2017 – 40.2km / 2h / pk

Nappasin pyörän peräkonttiin ja ajelin kaupunkiin, mistä lähdin pyörällä Oulujokivartta ajelemaan kohti Muhosta. Vahingossa lähdin väärästä risteyksestä kohti Juurussuota, josta tuli muutama kilometri lisää. Mukavaa ajoa.

Torstai 30.11.2017 – 37,2km / 1h 53min / pk

Tupos oli mielenkiintoinen paikka ja piti lähteä katselemaan uudestaan sinne suunnalle tutustumaan. Kävin kokeilemassa pääsisikö Temmesjokisuun lintutornille pyörällä. Kyllähän sinne olisi päässyt, mutta pannutin sen verran pahasti, että päätin lähteä ajelemaan rauhallisesti kohti kotia.

Perjantai 1.12.2017 – 21,5km / 1h 12min / pk

Tarkoitus oli lähteä aamu-uinnille, mutta polveen edellisenä päivänä tullut vekki oli vielä sen verran märkä, että en kehdannut uimaan lähteä. Kävin kuitenkin reippaan tunnin ajelemassa pyörällä. Kävin katsomassa miltä Köykkyrissä ladut näyttävät. Ei ollut vielä pertsalatu kunnossa.

Perjantai 1.12.2017 – 7,9km / 1h 40min / pk

Katselin päivän ilmoituksia Oulun alueen latujen kunnostuksesta ja päätin, että käynpä katsomassa Virpiniemen ladut. Laduthan olivat kohtalaisen hyvässä kunnossa. Ainoastaan etelän puoleiset rinteet olivat vähälumisia. Nanot eivät luistaneet, mutta hiihtämisen makuun pääsi.

Sunnuntai 3.12.2017 – 3,2km / 40 min

Sunnuntaina alkoi tuntumaan siltä, että flunssa on tulossa. Kävin kuitenkin pienen kävelylenkin tekemässä. Kurkku tulee koko ajan kipeämmäksi ja kipeämmäksi. Toivottavasti flunssa menee nopeasti ohi.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.