Jarkko Tervonen

Kalastuskanootti Simojärven rannalla

Kalastusta ja luonnossa liikkumista

Aiheet: Yleinen

Tämän vuoden alkupuoliskolla on tullut liikuttua luonnossa aiempia vuosia enemmän. Aletaan liikkumaan jo lähellä niitä määriä mitä tuli joskus vajaa kymmenen vuotta sitten liikuttua. Kuitenkaan mitään pitkiä patikointeja ei ole tullut tehtyä. Enemmänkin sellaista, että ajetaan autolla jonnekin metsään yöksi tai kahdeksi ja joko yövytään auton lähellä tai vähän kauempana tehden pikku retkiä ympäristöön.

Tämän lisäksi on tullut kalasteltua aiempaa enemmän. Talven ja kevään kävin pilkillä mistä saaliina oma ennätys ahven, joka painoi 680 grammaa. Jäiden hävittyä on tullut koluttua virvelin kanssa rantoja ja sieltä on tullut pyydettyä ennätyshauki, joka painoi suolistettuna 3880 grammaa.

Tuo hauen pyyntireissu löytyy myös yllä olevalta videolta. Näitä videoita olisi tarkoitus tehdä vähän enemmänkin, kunhan vain osaisi. Yllättävän työlästä hommaa varsinkin, jos haluaa kaloja mukaan nauhalle.

Tosiaan on talven aikana tullut hankittua tuollainen Feelfree Lure 2 -kalastuskanootti, jolla on tullut liikuttua vesillä jo reilun kymmenkunta kertaa. Voisin sitäkin esitellä vähän paremmin, kun siitä suomeksi ei tietoa juuri löydy.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.