Jarkko Tervonen

Kuksallinen hilloja

Ennätyshillakesä

Aiheet: Retket

Ei ole varmaan keneltäkään mennyt ohi, että tänä vuonna hillaa löytyy soilta enemmän kuin normaalisti tähän aikaan. Lehdissä on tehty juttuja hilla-apajista ja eksyvistä marjastajista. Some taas on pullollaan hillasoilta otettuja kuvia.

Lue lisää

Tunnisteet:

Kanootti Suolahden rannalla

Melomassa Simojärvellä

Aiheet: Retket

Vietimme viime juhannuksen Ranuan Simojärvellä. Tukikohdaksi valitsimme Korvajokisuun tulentekopaikan, joka on varustelultaan kuin leirintäalue. Paikalta löytyy keittokatos, tulentekopaikka ja ulkohuussi. Riittävästi paikkoja teltoille ja riippumatoille sekä hiekkaranta. Ainoa huono puoli on se, että tämän paikan ylläpito on lopetettu ilmeisesti ihan lähiaikoina.

Lue lisää

Tunnisteet:

Kalastuskanootti Simojärven rannalla

Kalastusta ja luonnossa liikkumista

Aiheet: Yleinen

Tämän vuoden alkupuoliskolla on tullut liikuttua luonnossa aiempia vuosia enemmän. Aletaan liikkumaan jo lähellä niitä määriä mitä tuli joskus vajaa kymmenen vuotta sitten liikuttua. Kuitenkaan mitään pitkiä patikointeja ei ole tullut tehtyä. Enemmänkin sellaista, että ajetaan autolla jonnekin metsään yöksi tai kahdeksi ja joko yövytään auton lähellä tai vähän kauempana tehden pikku retkiä ympäristöön.

Lue lisää

Tunnisteet: