Jarkko Tervonen

Pikkuvarpuset oksalla

Vuodenvaihteen kuulumisia v. 2020-2021

Aiheet: Yleinen

Vuosi 2020 meni vauhdilla ohi. Myös minä monen muun tapaan tein töitä pääsääntöisesti etänä kotoa käsin. Kodin ja työpaikan välisten matkojen poistuminen lisäsi vapaa-aikaa ja ehkä siitä syystä tuntui, että vuonna 2020 ehti tekemään vähän vaikka mitä.

Vuoden 2020 kohokohdat koettiin luonnon parissa. Pitkästä aikaa sain muutaman paremman kalasaaliin niin pilkkimällä kuin virvelöimällä. Lintujen kevätmuuttoa tuli seurattua siinä kalastelun välissä. En ole huomannutkaan aiemmin kuinka paljon Liminganlahden seudulla taukoa viettävissä lintuparvissa on eri lajeja. Kauemmaksi ulottuneista matkoista mieleenpainuvimmat olivat kevään matka Lehtosenjärvelle Lestijärven suunnalle, pari reissua Simojärvelle ja loppuvuoden kaamosmatka Nellimiin.

Retkeilyn lisäksi Ford Granada -projekti eteni niin pitkälle, että auto on osina ja ainoa suunta on vain alkaa kokoamaan sitä.

Tälle vuodelle on vähän kirkastunut ajatus millainen voisi olla täydellinen vuosi. Se on aika lähelle samanlainen kuin vuosi 2020 niiltä osin kuin siihen voi itse vaikuttaa. Ainoastaan vähän voisi hioa ja suunnitella miten asiat toteuttaa.

Muutamia suunniteltuja juttuja tälle vuodelle:

Mikään näistä ei vaadi muuta kuin aikaa ja sitähän saa, kun varaa kalenterista 🙂

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.