Jarkko Tervonen

Revontulet Kempeleessä 2.10.2013

Syksyn ensimmäiset revontulet kuvattu

Aiheet: Valokuvaus

Eilen illalla katselin Docventuresin jälkiliukkaita Exit Through the Gift Shopin tiimoilta televesiosta ja surffailin samalla läppärillä, kun sähköpostiin kilahti Ilmatieteenlaitoksen Revontulihälyttimen viesti siitä, että revontulet luultavasti näkyisi taivaalla. Taivaalle tähyilijän onneksi Kempeleen kunta säästää katujen valaistuksessa, joten ohuempikin revontuliharso on mahdollista havaita helposti omalta pihalta. Niinpä eilenkin ohut harso näkyi heti ulos mennessä ja leimuamisen huomasi heti, kun silmä tottui pimeään. Parin kymmenen minuutin räpsimisen jälkeen koneella kuvista sai yllä olevan näköisiä kaivettua ulos vähän säätelemällä valoisuutta ja värejä.

Lue lisää

Tunnisteet:

Revontulet Kempeleessä 2.10.2013

Viikko kuvina 2013-12

Aiheet: Valokuvaus

Pistetään nyt useampi kuva maanantailta, kun tuli niin hienoa jälkeä 🙂 Se on aina niin mukava kuvata revontulia kotipihalta.

Lue lisää

Tunnisteet:

Viikko kuvina 2013-11

Aiheet: Valokuvaus

Niinhän siinä kävi, että kun kerran unohtaa ottaa kuvan jonakin päivänä, niin kynnys luistaa kuvan ottamisesta laskee. Tältä viikolta tuli vain viisi kuvaa. Onpahan kuitenkin erilaisia kuin edellisillä viikoilla. Varsinkin sunnuntain revontulia oli mukava kuvata.

Lue lisää

Tunnisteet: